Connect with us

6ος Όμιλος

Διπλό τίτλου στη Ρόδο η Προοδευτική

Published

on

Κανείς δεν μπορούσε να χαρακτηρίσει τυχαία την πορεία της Προοδευτική. Πόσο μάλλον όταν στην τεχνική ηγεσία της βρίσκεται από το καλοκαίρι ο Λουκάς Καραδήμος.

Ο έμπειρος προπονητής που έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια… ατσάλινη ομάδα, είδε τους παίκτες του να τηρούν κατά γράμμα το πλάνο και αφού χτύπησε σε καίριο σημείο με το Νίκο Μπέλερη πήρε μια μεγάλη νίκη επικρατώνταςμ ε 1-0 της Ρόδου τις οποίες οι ελπίδες για άνοδο ψαλιδίζονται.

Το συγκρότημα του Πειραιά έβγαλε τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν στο γήπεδο, με τεράστιο πάθος και αυτοπεποίθηση, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να χτυπήσουν με καλό ποδόσφαιρο χωρίς να τα καταφέρουν. Με τη νίκη αυτή η Προοδευτική παρέμεινε στην κορυφή και ανεξάρτητα από τα αυριανά αποτελέσματα θα παραμείνει στην κορυφή.

Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 20′ με τον Κεφαλιά του Πινδώνει να περνάει άουτ μετά το φαουλ του Αυγενικού. Στο 21′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 όταν ο Παβίσεβιτς βγήκε εξαιρετικά όμως ο Μπανγκουρά με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.Στην τελευταία φάση του α’ με΄ρος ακυρώθηκε γκολ για τη Ρόδο ως οφσάιντ του Αποστόλου. Στο β’ μέρος η Ρόδο μπήκε δυνατά και στο 50′ είχε καλή στιγμή με τον Μπανγκουρά. Στο 52′ ο Μπαντίκος έδιωξε δύσκολα το σουτ του Λέκκα.

Στο 72′ η Προο χτύπησε με τον σύνηθη ύποπτο για τις δύσκολες αποστολές, Νίκο Μπελέρη.

Ο έμπειρος μέσος με εκπληκτικό σουτ έβαλε στη μπάλα περιέργα φάλτσα κάνοντας το 1-0, παγώνονας το στάδιο της Ρόδου

Στο 88′ ο Πάλλας έφτασε κοντά στην ισοφάριση μετά τη σέντρα του Κουρούπη όμως η κεφαλιά του έφυγε άουτ.

Ρόδος (Πάρης Ανδράλας): Παναγόπουλος, Δαβρής, Υμεραλιλάι, Μρκτσιάν, Αποστόλου (59′ Πάλλας), Μίνγκας, Κουρούπης, Αυγενικού, Παβισεβιτς (27′ λ.τρ. Λέκκας (69′ λ.τρ. Σερτζίνιο), Μπαγκούρα, Πινδώνης (75′ Βολονάκης)

Προοδευτική (Λουκάς Καραδήμος)Μπαντίκος,Τσαραούσης, Καλαϊντζίδης, Ζίζηλας, Παπανικολάς, Μάρης, Κουϊρουκίδης (83′ Πέππας), Μπέλερης (90+3 Ζήκος), Κανελλόπουλος (65′ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Χρήστου (57′ Βλάχος)