Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό… τίτλου το Χαλάνδρι στο Καματερό με τα αδέρφια Κατσιούλη να… πετούν φωτιές

Published

on

Την τρίτη του εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε το Χαλάνδρι στην μέχρι πρότινος αήττητη έδρα του Καματερού επικρατώντας των νερατζούρι με 2-1, συγκατοικώντας στην κορυφή μαζί με Πανερυθραϊκό και Ηλιούπολη (έχει ματς λιγότερο).

Το συγκρότημα του Κώστα Ρούπτσου πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση και έχοντας τη τύχη στο πλευρό του και τον τερματοφύλακα, Φάνη Κατσιούλη σε μεγάλη ημέρα πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που θα του τονώσει τη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την άλλη το συγκρότημα του Γιώργου Αλεξόπουλου για τέταρτο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τις νίκες υποχωρώντας στην 6η θέση με 14 βαθμούς, ωστόσο, άξιζε κάτι καλύτερο από τον αγώνα βάσει ευκαιριών.

Κομβικό ρόλο στη νίκη έπαιξαν τα αδέρφια Κατσούλη αφού τόσο ο Φάνης με τις αποκρούσεις του όσο και ο Αχιλλέας με το γκολ του συνέβαλαν τα μέγιστα στη νίκη.

Αιφνιδίασε το Χαλάνδρι

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο τους ‘νερατζούρι’ αφού στο 6′ ο Αχιλλέας Κατσιούλης με σουτ έγραψε το 1-0. Στην επανάληψη το Καματερό ανοίχτηκε, πίεσε ψηλά δημιουργώντας ευκαιρίες, όμως ατύχησε στη φάση του 57′ αφού ο Τσίτσαρης έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του Χαλανδρίου κάνοντας το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 65′ το Καματερό είδε την τύχη να του γυρνάει για ακόμη μια φορά την πλάτη αφού ο Φ. Κατσιούλης είπε ‘όχι’ στην εκτέλεση πέναλτι του Μπούγια, με τον Γιάννη Καλογερόπουλο 5′ αργότερα να μειώνει με κεφαλιά σε 2-1 μετά από κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση όμως έπεσαν σε έναν εκπληκτικό Κατσιούλη που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος) Ανδριόλας, Κοντόσταυλος, Λιόνας, Μπούγιας, Τσιριγώτης, Καλογερόπουλος Ι. (67′ Λάμε), Αγκόλι, Μποζάς (50′ Βασιλείου), Παναγιωτόπουλος (46′ Νταντής), Καλογερόπουλος Γ., Λέκκας.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος) Κατσιούλης Θ., Μερτής (68′ Σταυρόπουλος), Βέρρας (58′ Ζούνα), Θανόπουλος, Καρακάσης, Αμανατιδης, Λουκάς, Φελέκης, Κατσιούλης Α. (90′ Παπάζογλου), Τσίτσαρτης,Τζωρτζης.