Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό τίτλου το Χαλάνδρι, 2-0 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Τεράστια εκτός έδρας νίκη που ουσιαστικά ισοδυναμεί με κατάκτηση του τίτλου πήρε το Χαλάνδρι, επικρατώντας με 2-0 επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου ήταν σε γενικές γραμμές ανώτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη φτάνοντας έτσι τους 38 βαθμούς, ισοβαθμώντας με το Χαϊδάρι στην πρώτη θέση. Με νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στα Μελίσσια κατακτά τον τίτλο αφού υπερτερεί σε ισοβαθμία. Ο ι γηπεδούχοι του Θανάση Βάλσαμου πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις το ματς αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι μένοντας στους 34 βαθμούς, εκφράζοντας πάντως παράπονα για την διαιτησία.

Μόλις στο 5′ το Χαλάνδρι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργουδάκη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 0-1. Η Ελπίδα πλησίασε την ισοφάριση στο 11′ όταν ο Γεωργακόπουλος προσπάθησε να κρεμάσει τον Κατσιούλη, με τον γκολκίπερ του Χαλανδρίου να επεμβαίνει σωτήρια. Στο 39′ ο Γεωργουδάκης σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Φανουργιάκης απέκρουσε ασθενώς και ο Αλεξανδράκης με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 0-2.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν το τρίτο γκολ, αλλά ο Φανουργιάκης απέκρουσε σωτήρια τα σουτ του Σπανού στο 52′, του Μουρελάτου στο 64′ και του Σπανού και πάλι στο 69′. Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι κυνήγησαν τη μείωση του σκορ, αλλά ήταν η σειρά του Κατσιούλη να πεί όχι στα σουτ του Γεωργακόπουλου στο 72′ και του Λάνη στο 80′. Το τελικό σφύριγμα έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στις τάξεις των φιλοξενουμένων, που αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους, ενώ ζεστό χειροκρότημα εισέπραξαν και οι παίχτες της Ελπίδας από τους δικούς τους φίλους για την μεγάλη τους προσπάθεια.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Κουρέας, Λάνη, Παππάς, Ντέντια, Δούκας, Φούντας, Παρασκευόπουλος (59′ Κοτταρίδης), Ντερτινής (70′ Πάσχος), Ρίζος, Γεωργακόπουλος.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος, Γεωργουδάκης, Νίκολι, Αλεξανδράκης (90′ Μπουραζάς), Κατσιούλης Α. (74′ Φελέκης), Σπαν’ος (74′ Κούντου).