Connect with us

stoplekto

Διπλό χτύπημα με Τσιούνη και Στρατιώτη η Μικρασιατική

Published

on

Δυο ακόμα σημαντικές κινήσεις πραγματοποίησε η Μικρασιατική. Ο λόγος για τον έμπειρο Σπύρο Τσιούνη και τον πολλά υποσχόμενο γκολκίπερ Θοδωρή Στρατιώτη.

Αναλυτικά οι δυο ανακοινώσεις που δημοσίευσε ο σύλλογος:

“ΣΤΟ ΜΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΟΥΝΗΣ !! Ένας ακόμη Μεγαρίτης ποδοσφαιριστής θα φοράει τη φανέλα της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ την ερχόμενη χρονιά! Ο Σπύρος ειναι 32 ετών (1987) και αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά και ως κεντρικός χαφ. Στο παρελθόν εχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες : Μεγαρίκος , Άρης Μεγάρων, Νέα Πέραμος, Ατταλος Νέας Περάμου, Αρμένη Ρεθύμνου, Δόξα Πλατανιάς, Ποσειδώνας Γερανίου. Ο Σπύρος έχει συνδέσει το όνομα του με όλες τις πρόσφατες επιτυχίες της Νέας Περάμου. Η Διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τη νέα του ομάδα !!

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΙΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ …ΜΟΝΟ ΜΙΜΑΣ !!!”

 

 

“ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!! Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα χρόνια κλέινοντας με τον καλύτερο τρόπο την 3αδα των τερματοφυλάκων,δίπλα στον έμπειρο ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΠΠΑ και τον νεαρό ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΗ. Ο Θοδωρής είναι 16 ετών (2003),είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του ΒΥΖΑ καθώς αποτελούσε για χρόνια βασικό στέλεχος σε όλα τα τμήματα υποδομών του.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ !!!

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ Ο ΜΙΜΑΣ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !!!

Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..ΜΟΝΟ ΜΙΜΑΣ !!!”