Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Διπλό «χτύπημα» οι Λέοντες Καμινίων

Published

on

Σε ακόμα δυο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα των Λεόντων Καμινίων. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 21χρονος γκολκίπερ Θανάσης Σάμιου, που τελευταία έπαιζε στον Αία Γαστούνης στον Πύργο. Επίσης «Λιοντάρι» θα είναι και ο 19χρονος εξτρέμ Πέτρος Λιβάνιος, ο οποίος ήρθε στο σύλλογο με τη μορφή δανεισμού από την Αναγέννηση Πετρούπολης. Και οι δυο παίκτες ήταν προσωπικές επιλογές του προπονητή Βασίλη Τσιάκαλου και αποκτήθηκαν μετά και την έγκριση της διοίκησης.

Σε αυτό το νέο εγχείρημα που γίνεται φέτος οι υπεύθυνοι της ομάδας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τα παιδιά που παρέμειναν στο σύλλογο, αλλά ακόμα περισσότερο εκείνους που συνεχίζουν στους Λέοντες από την ίδρυσή τους και ιδιαίτερα τον Στέλιο Δερμιντζόγλου,  ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων Κατηγοριών προτίμησε να παραμείνει στο σύλλογο.

  • Η διοίκηση των Λεόντων Καμινίων ευχαριστεί τους υπεύθυνους του Αίαντα Γαστούνης και της Αναγέννησης Πετρούπολης για τη συνεργασία που είχαν τη φετινή μεταγραφική περίοδο.