Connect with us

7ος Όμιλος

Διπλό χωρίς αντίκρισμα ο Πανιώνιος, 2-0 τη Νεάπολη

Published

on

Ο Πανιώνιος δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία στην έδρα της Νεάπολης, επικράτησε με 2-0, όμως δεν πήρε το… δώρο που περίμενε από τον Πόρο, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να κυνηγάει τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Ρουφ.
Ο Ιστορικός με σκόρερ τους Λιούμη και Πίσπα από το πρώτο ημίχρονο πήρε το “τρίποντο”, ήταν πολύ ανώτερος κόντρα σε έναν αδύναμο αντίπαλο, αλλά η νίκη του Ρουφ (2-1) στον Πόρο δεν του επιτρέπει να “χαμογελάει”.

Ο ΠΑΟ Ρουφ έχει 40 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος 39 και την τελευταία αγωνιστική οι κυανέρυθροι πρέπει να νικήσουν τον Άρη Σούδας και παράλληλα να χάσει εκτός έδρας το Ρουφ από τον Άγιο Νικόλαο, ώστε να τερματήσει στην πρώτη θέση (στην ισοβαθμία είναι πάνω από το Ρουφ).

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και έχασε την πρώτη του καλή φάση στο 9’ όταν ο Πίσπας βρήκε τον Λιούμη στην περιοχή της Νεάπολης, ωστόσο το γυριστό του δεύτερου κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Γκογκόση.

Στο 13’ ο Πανιώνιος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Αργυρίου μέσα από την περιοχή μετά από την πάσα του Πίσπα σημάδεψε το δοκάρι του Γκογκόση.

Οι προσπάθειες του Πανιωνίου βρήκαν στόχο στο 15’, όταν ο Γροντής έκανε την σέντρα και ο Λιούμης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Γκογκόση ανοίγωντας το σκορ για τον Ιστορικό.

Στη συνέχεια του αγώνα ο Πανιώνιος συνέχισε να έχει την υπεροχή στην αναμέτρηση και στο 38’ κατάφερε να διπλασίασει τα τέρματα του, όταν οι παίκτες του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου άλλαξαν υπέροχα την μπάλα, ο Πίσπας έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της Νεάπολης και κατέληξε στα δίκτυα του Γκογκόση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος συνέχισε να έχει την υπεροχή στην αναμέτρηση και μάλιστα σκόραρε στο 57’ με τον Λιούμη, ωστόσο το γκολ του τελευταίου ακυρώθηκε με υπόδειξη οφ-σάιντ.

Στο 68’ οι «κυανέρυθροι» έχασαν μία καλή ευκαιρία για το 3-0, όταν ο Σταμάτης έκανε την σέντρα και ο Μούντριχάς από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Πέτρος Μαρινάκης): Γκογκότσης, Μότσο, Ζαντάλης, Ψαλλιδάκης, Νάτος, Διαμαντάκης, Βερούσι, Ξυλούρης, Καρβέλας, Βήτος Ξυλούρης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξύγκορος, Ζούλιας, Κοντοές, Γκίνο, Πίσπας, Διονέλλης (65’ Σταμάτης), Μούντριχας, Γροντής, Αργυρίου, Λιούμης (65’ Κράσι).

Πηγή: Panionianea