Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Δοκιμή στις 25/10 οι Μικτές Πειραιά

Published

on

Από τον προπονητή της Μικτής Κ14  κ.  Φώτη Κεραμιδά  και τους συνεργάτες του, κ. Γ. Λυμπερόπουλο, κ. Γ. Ψαράκη και κ. Θ.Ρούσσαλη καλούνται τη Δευτέρα 25.10.2021και ώρα συγκέντρωσης 14:45, να βρίσκονται στο Γηπ. Σ.Ε.Φ.ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2008 και 2009  για δοκιμή και αξιολόγηση με σκοπό την στελέχωση της μικτής  ομάδας Κ-14 περιόδου 2021-2022.


Η πρόταση-υπόδειξη από κάθε ομάδα θα αφορά έως 3 ποδοσφαιριστές που θα έχουν προταθεί από τον προπονητή του αντίστοιχου τμήματος και θα το δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές κατά την παρουσία τους.

Οι αθλητές πρέπει να είναι Έλληνες , να έχουν μαζί τους προπονητικά  ρούχα  και να είναι κάτοχοι δελτίου Ε.Π.Ο. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους κηδεμόνες και τους συνοδούς να βοηθήσουν το όλο έργο των αρμοδίων .

Για την προφύλαξη της υγείας των αθλητών μας, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για τον λόγο αυτόν θα πρέπει οι αθλητές που θα προσέρχονται  στις προπονήσεις των μικτών να προσκομίζουν υποχρεωτικά τα εξής:

  1. Αντίγραφο κάρτας υγείας από καρδιολόγο η οποιουδήποτε γιατρού που έχει πιστοποίηση από την ΕΚΑΕ.
  2. Βεβαίωση covid-19 του σχολείου
  3. Να μην εμφανίζουν συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, πονόλαιμου, κόπωσης, διάρροιας, μυαλγίας, ανοσμίας.  Όποιος αθλητής παρουσιάζει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα την ημέρα της προπόνησης,  απαγορεύεται η είσοδος του στο γήπεδο. Για να επανέλθει θα πρέπει να έχει εξετασθεί από γιατρό.

Επίσης απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο όλων ανεξαιρέτως εκτός των αθλητών και των υπευθύνων των μικτών.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Advertisement