Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δοκιμαστικά στα Πετράλωνα και ικανοποίηση Σμυρνή

Published

on

Στα Πετράλωνα μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε όμως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλους.

Άλλωστε, σε μια ομάδα όπου προπονητής είναι ο Λάκης Σμυρνής η οργάνωση και η συνέπεια είναι δυο στοιχεία που ξεχειλίζουν.

Στο πλαίσιο αυτό και με την οργάνωση και τις παροχές της διοίκησης, οι προπονήσεις θ συνεχιστούν μέχρι το τέλος Μαϊου.

Να σημειωθει ότι σε αυτό το διάστημα θα γίνουν δοκιμαστικά, όπου θα λαμβάνουν χώρα τρεις ημέρες της εβδομάδας, τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλούν τον κ. Γιώργο Μαμωνά στο τηλ.  6944261985.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του κ. Σμυρνή για όλη τη σεζόν

«Από σήμερα ξεκινάμε το σχεδιασμό της επόμενη μέρας και της νέας χρονιάς. Για να πούμε πως πράγματι θα κάνουμε κάτι σοβαρό, θα πρέπει να μην αφήσουμε το χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος. Γι αυτό ακριβώς όσο πιο σύντομα γίνεται θα προσπαθήσουμε να κτίσουμε τη νέα ομάδα, με μεγάλη προσοχή ώστε να μην καταστρέψουμε τίποτε από τα θεμέλια που έχουμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη πορεία του φετινού πρωταθλήματος και για όσο διάστημα ήμουν στην ομάδα, ενώ θα μπορούσα επίσης να πω, πως αδικούμαστε από τη συλλογή των βαθμών, αφού θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμη περισσότερους. Αλλά το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Αφήνουμε πίσω μας, τα πάντα και ήδη κοιτάζουμε την επόμενη μέρα η οποία θα πρέπει να είναι καλύτερη και περισσότερη δημιουργική».