Connect with us

5ος Όμιλος

Δοξα Μανωλάδας: Δεν ”κατεβαίνει” στο πρωτάθλημα

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Δόξα Νέας Μανωλάδας μέσω της οποίας αναφέρει ότι η ομάδα δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής  καθώς δεν βρέθηκαν οι οικονομικοί πόροι που απαιτούσε η κατηγορία παρά τις προσπάθεις που έγιναν. Αναλυτικά, η ανακοινωση: «Το Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ έχοντας μεγάλη λύπη ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της Νέας Μανολάδας για την τελευταία στάση στο όνειρο που έζησε το σωματείο με την πορεία και την συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’ εθνική κατηγορία.
Μετά από μεγάλο αγώνα και θέληση συγκροτήσαμε νέο Δ.Σ. με σκοπό να συνεχίσει η ομάδα μας την πορεία της στην Γ εθνική κατηγορία. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι υπήρξε ολιγωρία του κόσμου της ομάδας στα καλέσματα μας για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. Παρόλα αυτά όπως προαναφέραμε κάναμε το πάν για να βρεθεί λύση στο ζήτημα της διοίκησης και να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της ομάδας.
Όπως είχαμε επισημάνει και στα ΜΜΕ μετά την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. πρωταρχικός μας στόχος ήταν η εξασφάλιση των απαραιτήτων πόρων για την συμμετοχή της ομάδας στην ολοένα πιο απαιτητική κατηγορία της Γ’ Εθνικής.
Τελικά εν μέσω οικονομικής κρίσης δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το απαραίτητο χρηματικό ποσό, για την σωστή λειτουργία και την αντίστοιχη παρουσία, που χρειάζεται η ομάδα.
Με δεδομένο τα παραπάνω και το καλό παρελθόν και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει το σωματείο μας  αποφασίσαμε να μην συμμετάσχει η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα.
Βαθιά λυπημένοι και παρόλο που δώσαμε την αγάπη και την ψυχή μας υπηρετώντας την ιστορική μας ομάδα αποχωρούμε από την διοίκηση και ελπίζουμε τα όποια λάθη έγιναν να μην επαναληφτούν».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply