Connect with us

8ος Όμιλος

Δρακάκης: “Οι βάσεις μπήκαν απ’ το καλοκαίρι στην Παλαιόχωρα”

Published

on

Εάν στην αρχή της χρονιάς η Παλαιόχωρα είχε να διαλέξει ένα καλαίσθητο ρούχο με το οποίο θα έκανε αισθητή την παρουσία της στη Γ’ Εθνική, τότε εκείνη φόρεσε το καλύτερο. Έχοντας ανθρώπους γνώστες γύρω από το αντικείμενο, η διοίκηση της ομάδας κάνοντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές στελέχωσε το δυναμικό με παίκτες που γνώριζαν την κατηγορία, κερδίζοντας την παραμονή με σχετική ευκολία. Η “σταχτοπούτα” της Γ’ Εθνικής ωστόσο είχε στο ρόστερ της και ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά, ή για να ακριβολογούμε παίκτες που την πήραν από το χέρι και την οδήγησα, βάση των ικανοτήτων τους, στο ασφαλές μονοπάτι, αποφεύγοντας τυχόν εμπόδια.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο πρώτος σκόρερ των Χανιωτών στο φετινό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Γιάννη Δρακάκη ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην “ΩΡΑ των σπορ” αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας λέγοντας: “Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη η φετινή σεζόν. Αγωνιστήκαμε σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερο με την έννοια ότι συμμετείχαν λίγες ομάδες που διέθεταν πολύ βαριά φανέλα και αυτό δεν μας άφησε περιθώρια για λάθη. Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε και πετύχαμε το στόχο μας γρήγορα και με σχετική άνεση “.

Σε ερώτηση εάν περίμενε ότι η χρονιά θα πήγαινε τόσο καλά, ο Δρακάκης ανέφερε: “Πίστευα ότι θα τα πάμε εξαιρετικά διότι έγιναν σωστές κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης. Αρχικά έφεραν έναν έμπειρο προπονητή και από τη στιγμή που του έδωσαν τη δυνατότητα να διαμορφώσει εκείνος το ρόστερ, το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό”.

“Δεν γίνεται να μην πετύχεις με τον Μαγκαφίνη προπονητή”

Στην ερώτηση εάν πιστεύει ότι η εικόνα της ομάδας οφείλεται κατ’ αποκλειστικότητα στα στοιχεία που πέρασε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, ο Δρακάκης τόνισε: ‘‘Εννοείται ότι η ομάδα παίζει το ποδόσφαιρο που μας έδειξε ο προπονητής από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Ο κ. Μαγκαφίνης δεν γίνεται να μην σε κερδίσει, διότι εφόσον έχεις όρεξη για δουλειά τότε θα διακριθείς με το συγκεκριμένο προπονητή και θα πετύχεις και θεωρώ ότι αυτό ήταν το φετινό μυστικό μας”.

Στην ερώτηση εάν θα απαντούσε θετικά σε πρόταση ανανέωσης, ο υψηλός κυνηγός αποκρίθηκε: ”Γι αυτό το θέμα θεωρώ ότι είναι νωρίς να συζητάμε διότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η σεζόν. Πάντως τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Παλαιόχωρα”.

Στον επίλογο του σχολίασε το γεγονός ότι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Παλαιόχωρας, υποστηρίζοντας: ”Από την αρχή της χρονιάς ένιωθα πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και για τη δουλειά που κάναμε σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος όχι επειδή αποτελώ τον πρώτο σκόρερ απλά, αλλά επειδή είχα συνεισφορά στην πορεία της ομάδας μου”.