Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δυναμική αρχή με Σαπαλίδη η Ελλάς Ποντίων

Published

on

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η Ελλάς Ποντίων τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Η διοίκηση θέλοντας να συνεχίσει το περσινό έργο της που διακόπηκε λόγω πανδημίας κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Σταμάτη Σαπαλίδη, έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς τα τελευταία χρόνια.

Ο δεινός σκόρερ, φέτος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Προοδευτικής, με την οποία εξασφάλισε την άνετη παραμονή στη Γ΄Εθνική, αλλά κατά το παρελθόν έχει επίσης περάσει με απόλυτη επιτυχία από ΑΟ Καραβά, ΑΕ Μοσχάτου, Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ΠΑΟ Ρουφ, Χαραυγή, Εθνικό Πειραιά, Νίκη Βόλου, Αγία Παρασκευή και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Ελλάς Ποντίων δεν σταματά εδώ, καθώς η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κινηθεί ανάλογα και την επόμενη μεταγραφική περίοδο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ήδη ποιοτικό ρόστερ του προπονητή Χρήστου Τάσση.

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, ο Πρόεδρος των Πόντιων Κώστας Φούντας μας δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι με την έλευση του Σταμάτη στην ομάδα μας, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή διαμάντι και παράδειγμα στο ποδόσφαιρό μας και είναι μεγάλη μας τιμή που θα φορέσει την φανέλα του σωματείου μας. Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να κλείσει και ένας ακόμα σπουδαίος παίκτης, που αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας, με πολλές παραστάσεις στην καριέρα του”.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ