Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δυναμικό… come back ο Ήφαιστος

Published

on

Μετά την κακή παρένθεση στο παιχνίδι με το Χολαργό, ο Ήφαιστος Περιστερίου επέστρεψε δυναμικά στις νίκες αφού επικράτησε με 4-1 της Ηλιούπολης και έπιασε στην 2η θέση τον ΑΟ Περιστερίου στους 18 βαθμούς έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο. Αντίθετα, ο Ήλιος δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά την ευρεία νίκη στο ντέρμπι με τη Διάνα, χάνοντας δίκαια αφού δεν πραγματοποίησε την εμφάνιση που απαιτούνταν.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους με τον Ρόππα στο 8′ να εκτελεί αριστουργηματικά το φάουλ γράφοντας το 1-0, με τον Παπαγιάννι στο 37′ να έχει δοκάρι. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως δεν τα κατάφεραν με τους περιστεριώτες στην επανάληψη να πετούν φωτιές. Στο 68′ ο Μποτης με σουτ έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 70′ με πλασέ του Χουχουλή. Στο 77′ το σουτ του Παπαγιάννι κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 3-1, με τον Βλασσόπουλο στο 89′ να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στην πρώτη του επαφή με τα δίχτυα.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Ζώντος, Γιαννούλας, Ρόππας, Μουρκάκης, Παπαγιάννι (89′ Κόλλιας), Μάκρας, Μπότης (89′ Βλασσόπουλος), Τζαβάρας, Ζήκος, Καλαϊτζής (64′ Παπαγεωργίου), Ζαφειράτος.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Χρανιώτης, Θανος, Λαμάι, Μεσίνι, Χουχουλής, Μελετιάδης (78′ Μπουργάνος), Ζουμπουνέλης, Γάγγος (83′ Ξηροκώστας), Μίτροβιτς, Γεμιστός, Ορφανός (75′ Μιχάλης).