Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δυναμώνει η Δάφνη Ταμπουρίων

Published

on

Μετά από έντονες διαπραγματεύσεις η Δάφνη Ταμπουρίων ολοκλήρωσε με επιτυχία έξι μεταγραφές που θα την βοηθήσουν να υλοποίησει στο υπόλοιπο μισό της σεζόν τους φετινούς της στόχους. Απέκτησε από την Ένωση Καμινίων τον επιθετικό Χαράλαμπο Κάστανο και τον μέσο Μάνο Γεραμά. Επίσης πήρε τον επιθετικό μέσο Παναγιώτη Γκόβα, που προέρχεται από τον ΑΟ Ζέας, καθώς επίσης τον αμυντικό Μάριο Βιτάλη και τον μέσο Γιώργο Δεληγιαννίδη από τους Φιλάθλους, τον γκολκίπερ Βασίλη Αργύρη από την Αναγέννηση Μοσχάτου , τον χαφ Δημήτρη Αναστάση από τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου και τον μέσο  Βαγγέλη Παπαδόπουλο από  τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας!

*Στον αντίποδα , ο  Μανώλης Μαραγκουδάκης θα συνεχίσει στον Πήγασο Αγ.Διονυσίου. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά και του εύχεται καλή συνέχεια.

*Ως εκ τούτου η ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια, με στόχο η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ την άνοδο

* Η διοίκηση της Δάφνης Ταμπουρίων μέσω της στήλης ευχαριστεί δημόσια το σωματείο ΑΕ Σαλαμίνας για την άψογη φιλοξενία του στο μεταξύ τους αγώνα.