Connect with us

Γ Εθνική

Δυνατά στην υπόθεση παραμονής ο Βύζας

Άλλαξε το κλίμα στην ομάδα

Published

on

Ο Βύζας Μεγάρων μπήκε δυνατά στην υπόθεση – παραμονή και κέρδισε ποδοσφαιριστές. Το μήνυμα Κοσσυβάκη

Η έκπληξη της αγωνιστικής ανήκε στον Βύζαντα Μεγάρων και στο εκτός έδραςτρίποντο (1-0) απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου.

Η ομάδα των Μεγάρων σε 11 παιχνίδια μακριά από τη βάση της μετρούσε 3 νίκες και 8 ήττες, όμως κόντρα στους Σερραίους κατάφερε όχι μόνο να πανηγυρίσει το «διπλό», αλλά και να χάσει ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης είχε σημειώσει μετά τους αγώνες με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Παναιτωλικό ότι το σκορ ήταν πλασματικό. Θεωρούσε ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει θετικό αποτέλεσμα και αυτο έγινε σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του παρατάχθηκε αποδεκατισμένη. Ωστόσο, οι νεαροί που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά των βασικών αντεπεξήλθαν πλήρως. Ο τερματοφύλακας, Δημαράκης στο ντεμπούτο του στη Football League κράτησε το μηδέν παθητικό, ο Μανδύλης έπαιξε μετά από περίπου 1,5 μήνα και ο Ταμπάκης άρχισε να παίρνει μετά από καιρό φανέλα βασικού.

Αυτό που τόνισε ο Φυντάνης στους παίκτες του ήταν ότι για να έχει αντίκρισμα η νίκη αυτή θα πρέπει τώρα να κάνουν το 2/2 στις εντός έδρας αναμετρήσεις που ακολουθούν απέναντι σε Παναχαϊκή και Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Κρολ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Θωμάς Βλάχος επτά και θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσουν τις ποινές τους. Αντίθετα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Παντελής Σπαγής και Νίκος Γκεμίσης.

Τη Δευτέρα η 18άδα των Σερρών είχε ρεπό και το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση για 10 επαγγελματίες και έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων.

Κοσσυβάκης: «Να μην μας υποτιμούν»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Κώστας Κοσσυβάκης με δήλωσή του αναφέρθηκε στην εκτός έδρας νίκη στις Σέρρες και ανέφερε: «Εξακολουθούμε να δείχνουμε εμπιστοσύνη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και δεν αλλάζουμε στόχο. Παρά τις πολλές ελλείψεις, τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στην κατηγορία και να πανηγυρίσουν τις νίκες που απαιτούνται για να μείνει ο Βύζας στην κατηγορία. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι τον Βύζαντα δεν πρέπει να τον υποτιμούν».

* Ο Βύζας Μεγάρων ευχαρίστησε τις Ακαδημίες Αστέρας Αλεξάνδρειας και τον Πόλυ Χουρσουζίδη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων την παραμονή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

 

AN.TΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply