Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δυνατές συνεργασίες το Παλαιό Φάληρο-Ανακοίνωσε εννέα ανανεώσεις

Published

on

Ένωση δυνάμεων προκειμένου το Παλαιό Φάληρο να συνεχίσει να λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο σύλλογο των νοτίων προαστίων που σύμφωνα με πληροφορίες κινείται ενεργά και στο μεταγραφικό παζάρι.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας που έχει συνδέσει το όνομα του με τι επιτυχίες του συλλόγου, Ρολάντο Ανσάλντο, ο Κώστας Μίχαλος ιδιοκτήτης της εταιρείας ΣΗΜΑ ΑΒΕΕ και ο Τράπαλης Αντώνης που αποτελεί τον ιδιοκτήτη του καταστήματος “EVEREST” στο Παλαιό Φάληρο, Μιχαλακόπουλου και Χαμοστέρνας, δείχνουν την πρόθεση τους να βοηθήσουν τους “κυανέρυθρους” υλικά και να σταθούν στο πλευρό του Παναγιώτη Σταυριανάκου.

Οι τελευταίοι δείχνουν πρόθυμοι για συνεργασία γεγονός που ανοίγει νέους ορίζοντες στο σύλλογο που όσο περνούν τα χρόνια μεγαλώνει τόσο ποδοσφαιρικά όσο και από θέματα προσώπων.

Όσον αφορά το θέμα του προγραμματισμού που έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοικούντες του ιστορικού συλλόγου προχώρησαν σε αρκετές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι παρά τις αρκετές αποχωρήσεις θα γίνει αυτό που πρέπει από πλευράς διοίκησης ώστε το Παλαιό Φάληρο να διατηρήσει την ανταγωνιστική εικόνα των τελευταίων χρόνων χωρίς να παρεκκλίνει από το στόχο του που αφορά την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών που θα προέρχονται από τα… σπλάχνα του σωματειου.

Στο πλαίσιο αυτό στο Παλαιό Φάληρο θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Φωτιάδης, Διγενής, Λεκαράκος, Καψιώτης, Ανδρέου, Γιαννακούρος, Ζαχος, Τσανκολάρι και Ζήλο.