Connect with us

4ος Όμιλος

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη

Published

on

Στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (13/9) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης στρέφουν την προσοχή τους στον ΟΦΗ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5.30μμ και θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής στις 27 Σεπτεμβρίου.
Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ θα δώσει πριν την σέντρα του πρωταθλήματος ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτό με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο (19/9).
Στα αγωνιστικά, τραυματίες παραμένουν οι Φραγκουλάκης, Φαζός, Κουσίδης, Δαμιανάκης. Ο Πόποβιτς και ο Σαχινίδης αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του ΟΦΗ, στο φιλικό με τον Εργοτέλη.

Γενική είσοδος 5 ευρώ με Εργοτέλη

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ κάνει γνωστό πως στο φιλικό με τον Εργοτέλη θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος τους να παρακολουθήσουν δίχως να πληρώσουν, την αναμέτρηση.

Προπονήσεις σε γήπεδα με πλαστικό χορτάρι θα κάνει ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ όπως έγινε γνωστό από την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με δυο εκτός έδρας παιχνίδια με Εθνικό Πειραιώς και Ηράκλειο, που διαθέτουν γήπεδα με πλαστικό χόρτο. Για το λόγο αυτό ο Μουράτ Σεροπιάν προγραμματίζει προπονήσεις σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα στο Ηράκλειο το επόμενο διάστημα. Ηδη στον ΟΦΗ είναι σε επαφή με ομάδες που διαθέτουν γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα και οι οποίες θα φιλοξενήσουν τον ΟΦΗ, ώστε οι παίκτες του να μπορέσουν να συνηθίσουν σε αυτές τις γηπεδικές συνθήκες, τις οποίες και θα συναντήσουν σε αρκετά γήπεδα της Γ Εθνικής.

Ξεπέρασαν τα 500 τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ

Ξεπέρασαν τα 500 τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν ήδη διατεθεί για τους φιλάθλους του ΟΦΗ. Στον ΟΦΗ εκτιμούν ότι ο τελικός αριθμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στην Γ Εθνική στις 27 Σεπτεμβρίου, καθώς πολλοί είναι οι φίλοι του ΟΦΗ που κάθε χρόνο προμηθεύονται το εισιτήριο τους «την τελευταία στιγμή».
Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9 π.μ.-3 μ.μ. Για πληροφορίες στα γραφεία του ΟΦΗ στο τηλ. 2810-254674.
Υπενθυμίζεται ότι οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:
Θύρα 1 40 ευρώ
Θύρα 2-3 100 ευρώ
Θύρα 4-5 50 ευρώ
Θύρα 7 150 ευρώ
Θύρα 8 120 ευρώ
Θύρα 9 κάτω διάζωμα 150 ευρώ
Θύρα 9 πάνω διάζωμα 300 ευρώ