Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δυο προσθήκες στην Κηφισιά 2010

Published

on

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά με το θέμα:

Σε δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η Κηφισιά 2010,καθώς απέκτησε τους Κιαρρη Μάριο και Δρακόπουλο Παναγιώτη Αία .
Ο 27χρονος αριστερός μπακ-χαφ Κιαρρη Μάριος έχει αγωνιστεί σε Άτταλο Φιλαδέλφειας ,Χαλάνδρι ενώ προέρχεται από δυο γεμάτες χρονιές με την ομάδα της Αλσούπολης.
Ο 24χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας Δρακόπουλος Αίας αγωνιζόταν τα τελευταία 4 χρόνια με αρκετές συμμετοχές και αυτός στην ομάδα της Αλσούπολης .
Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα των βόρειων προαστίων και το κοουτς Βασίλη Ντάρλα στο καινούργιο πρωτάθλημα της Β Αθηνών.
Επίσης η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κ πέρσι στο σύλλογο .Απ τις σημαντικότερες ανανεώσεις αυτή του αρχηγού επί 3 χρόνια της ομάδας Μητρόπουλου Περικλή ο οποίος στα 35 του θα συνεχίσει για ακόμα μια χρόνια να φοράει τη φανέλα του συλλόγου .Προπονητής κ παίχτες έχουν δώσει ραντεβού στις 17 Αυγούστου όπου θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ,ενώ σύντομα η διοίκηση θα ανακοινώσει 2-3 μεταγραφές ακόμα.