Connect with us

stoplekto

Δυο ταλέντα της ΕΠΣΔΑ σε γνωστή ΠΑΕ

Published

on

epsda-apotelesmata

Από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικού προγράμματος των Προεθνικών Ομάδων Γιάννη Φατόλια, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

“Ποιος είναι τελικά ο σκοπός των Μικτών;

Είχαμε δεχτεί πριν λίγο καιρό αυτή την ερώτηση και η απάντηση μας ήταν η εξής:
“Ο στόχος των Προεθνικών Ομάδων είναι να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα υγιές περιβάλλον επιβράβευσης της προσπάθειας που κάνουν καθημερινά τα παιδιά, που θα θέλουν να έρθουν με χαρά,να νιώθουν τιμή και να καταφέρουμε μέσα σε αυτό να τα εκπαιδεύσουμε για το υψηλότερο επίπεδο.
Δεν μας αρκεί όμως μόνο να δημιουργήσουμε αξιόλογους αθλητές που να του θέλει κάθε ομάδα , αλλά θέλουμε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε και ανθρώπους που θα τους έχει ανάγκη κάθε κοινωνία…….”
Λίγο καιρό μετα χαιρόμαστε ιδιαίτερα που 2 αθλητές Τζουραμάνης (Εθνικός Πανοράματος) (Τουρνουά Προεπιλογής Προεθνικών Ομάδων Δυτικής Αττικής) και Ανδριώτης(Βύζας Μεγάρων) (Αγώνας Προεθνικής Δυτικής Αττικής) αναδείχθηκαν μέσα από την διαδικασία και το πρότζεκτ των Προεθνικών Ομάδων Δυτικής Αττικής και εντάχθηκαν στον δυναμικό Ακαδημίας ΠΑΕ.
Τα τελευταία 2 χρόνια οι σκάουτερ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην Δυτική Αττική και αυτό είναι κάτι που μας δίνει μεγάλη χαρά καθώς με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν το τουρνουά προεπιλογής Προεθνικών Ομάδων Δυτικής Αττικής, τις εκπαιδευτικές προπονήσεις και τα παιχνίδια των παιδιών που έχουν ενταχθεί στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.
Στο τελευταίο παιχνίδι της Προεθνικής Δυτικής Αττικής είχαμε την χαρά στα αποδυτήρια να δεχτούμε την επίσκεψη του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Κ15 κ. Άγγελου Χατζόπουλου και στην συνέχεια να παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι.
Ο βασικός στόχος των Προεθνικών Ομάδων Δυτικής Αττικής για εμάς δεν είναι να κερδίζουν, είναι να εκπαιδεύουν αθλητές για το υψηλότερο επίπεδο και να δημιουργούν ένα περιβάλλον εξέλιξης και ανάδειξης αθλητών ικανών να στελεχώσουν το υψηλότερο επίπεδο ως αθλητές και ως αξιόλογοι άνθρωποι.
Ξέραμε από την αρχή ότι το πρότζεκτ που θέλαμε να τρέξουμε στην Δυτική Αττική δεν θα είναι κάτι εύκολο καθώς μιλάμε για αλλαγή νοοτροπίας, αλλά γνωρίζαμε και ότι στην Δυτική Αττική υπάρχει ταλέντο!
 Αυτό το ταλέντο οφείλουμε να το αναδείξουμε και να προσπαθήσουμε με όλα μας το είναι γι αυτό…να καταφέρουμε να αφήσουμε κάτι δυνατό πίσω για τα παιδιά, κάτι που θα τα κανει να χαίρονται να είναι μέρος αυτού του πρότζεκτ και να θεωρούν τιμή την παρουσία τους στις Προεθνικές Ομάδες Δυτικής Αττικής γιατί μέσα σε αυτές θα μπορούν να εκπαιδευτούν, να εξελιχθούν και να αναδειχτούν σε συνεργασία πάντα με τις ομάδες τις οποίες ανήκουν.
Οι υπεύθυνοι του εκπαιδευτικού προγράμματος Γιάννης Φατόλιας & Τάσος Στασινόπουλος, οι συνεργάτες τους Παναγιώτης Παυλίδης & Παναγιώτης Γεωργιάδης και όλο το Staff των Προεθνικών Ομάδων Δυτικής Αττικής εύχονται στα 2 παιδιά ότι καλύτερο στο νέο τους βήμα και είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από την διαδικασία που ακολουθούμε τα τελευταία 2 χρόνια αυτός ο αριθμός θα μεγαλώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα προς όφελος και μόνο των παιδιών.
* Να ενημερώσουμε καθώς δεν είχαμε την ευκαιρία ότι ο τρόπος προσέγγισης και επικοινωνίας των σκάουτερ για όλες τις ακαδημίες των ΠΑΕ είναι ο ίδιος ως προς την επικοινωνία με τους αθλητές που είναι μέλη των Προεθνικών Ομάδων Δυτικής Αττικής.
Ενημέρωση των υπευθύνων του εκπαιδευτικού προγράμματος Γιάννη Φατόλια & Τάσο Στασινόπουλο από τον υπεύθυνο σκάουτερ για το ενδιαφέρον για αθλητή, επικοινωνία των υπευθύνων του εκπαιδευτικού προγράμματος και μόνο αυτών με τους υπεύθυνους της ομάδας όπου ανήκει ο αθλητής και επικοινωνία των υπευθύνων της ομάδας εάν αυτή το επιθυμεί και μόνο αυτή με τον Υπεύθυνο σκάουτερ που εκδήλωσε το ενδιαφέρον.
Οποιαδήποτε άλλη διαδικασία ακολουθηθεί (παράκαμψη κάποιου βήματος) είναι μη αποδεκτή και θα επιφέρει βάση κανόνων μέχρι και αποκλεισμό του αθλητή από την Προεθνική ομάδα Δυτικής Αττικής και της εκάστοτε ακαδημίας ΠΑΕ από κάθε επικοινωνία μαζί μας επ αόριστον”.
Advertisement