Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δυσαρέσκεια και ανησυχία για την διαιτησία της Κυριακής στο Χαϊδάρι..

Published

on

Έντονη είναι η ανησυχία των ανθρώπων και των φιλάθλων της ομάδας του Χαϊδαρίου μετά από την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Ζαραβίνου στο χθεσινό αγώνα με τον Αγ. Ιερόθεο. Μήπως κάποιοι έχουν αρχίσει να “ενοχλούνται” από το ότι ο ιστορικός Α.Ο. Χαίδαρίου έπαψε να είναι ανυπόληπτος και μπαίνει και πάλι μετά από χρόνια σε τροχιά πρωταθλητισμού; Η χθεσινή διαιτησία, έκανε όλους τους χαϊδαριώτες φιλάθλους να απορούν.

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ζαραβίνος, επιδεικνύοντας αδικαιολόγητα εχθρική στάση ενάντια στην ομάδα μας, έδωσε “ρεσιτάλ” λανθασμένων υποδείξεων εις βάρος του Α.Ο.Χ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε δυο πεντακάθαρα πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας σε κραυγαλέες ανατροπές των Τσώνη και Σπύρου, ενώ έφτασε στο σημείο να ακυρώσει ως οφσάιντ μέχρι και αυτογκόλ που σημείωσε παίχτης του Αγ. Ιεροθέου!!! Το επιστέγασμα όμως ήταν ο καταλογισμός του ανύπαρκτου πέναλτυ εις βάρος μας και η ταυτόχρονη αποβολή Τσώνη, όταν η υποτιθέμενη παράβαση έγινε κοντά στη γραμμή του άουτ!!! Οι ανησυχίες όλων είναι έντονες και εκφράστηκαν με τον πιο έντονο τρόπο με τις διαμαρτυρίες διοίκησης και κόσμου χθες στο γήπεδο της Χωράφας. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, τονίζουμε ότι η ανησυχία μας έχει να κάνει μόνο με τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα και όχι με το φιλικό και γειτονικό σωματείο του Αγ. Ιερόθεου.

 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ικανοποίηση υπάρχει για τη χθεσινή νίκη, όμως ο κ. Δέδες ανησυχεί που οι πολλές ευκαιρίες δεν γίνονται εύκολα γκολ και αυτό πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Ταυτόχρονα, ικανοποίηση υπάρχει για την ακόμα μια φορά εξαιρετική εμφάνιση του έμπειρου γκολκήπερ Σπύρου Μαχαίρα, που σε ακόμα ένα παιχνίδι κράτησε το μηδέν στην εστία του. Ο νεανικός ενθουσιασμός της ομάδας μας πλαισιώνεται με τον ξκαλύτερο τρόπο από την εμπειρία των 35χρονων Μαχαίρα και Κατικαρίδη, που στις νευραλγικές θέσεις του γκολκήπερ και του κεντρικούχαφ, καθοδηγούν με μαεστρία τους νεαρούς συμπαίχτες τους.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply