Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δόξα Βύρωνα: Πανευρωπαϊκό τουρνουά Νέων στην μνήμη του Στάικου

Σκέψεις για Εργάνη στα μπαράζ…

Published

on

Το πρώτο Πανευρωπαϊκό τουρνουά Νέων Κ-17 της Δόξας Βύρωνα στην μνήμη του Μιλτιάδη Στάικου είναι γεγονός. Για ακόμη μία φορά η διοίκηση των «κυανόλευκων» εκπλήσσει ευχάριστα με μία απόφαση που αποδεικνύει πως η ομάδα δεν ξεχνάει το ένδοξο παρελθόν της, αφού με τον Μιλτιάδη Στάικο στην προεδρία τους οι Βυρωνιώτες έζησαν στιγμές δόξας στην Β’ Εθνική. Συγκεκριμένα έξι ομάδες θα δώσουν το «παρών» στο τουρνουά, καθώς εκτός από την Δόξα θα συμμετάσχουν και οι Πανιώνιος, Ατρόμητος, Φωστήρας, Ανόρθωση και Λοκομοτίβ. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα και στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου με τις συναντήσεις να ξεκινάνε την Μ. Δευτέρα στις 29/04 και ολοκληρώνονται την Μεγάλη Πέμπτη 02/05. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ U17 “MIΛΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ” του ΠΑΟ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΟΣ.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι εξής ομάδες: ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΦΩΣΤΗΡΑΣ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΥΠΡΟΥ, ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΥΡΩΝΑ και στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΥΡΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΥΡΩΝΑ

10.00: ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

17.00: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΥΡΟΥ

10.00: ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

17.00: ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΥΠΡΟΥ

Μ. ΤΡΙΤΗ 30.04.2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΥΡΩΝΑ

11.00: ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΥΡΟΥ

11.00: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΥΠΡΟΥ

Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2013

ΡΕΠΟ / ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Μ.ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΩΡΑ 10.00

ΤΕΛΙΚΟΣ ΩΡΑ 12.30

Σκέψεις για Εργάνη στα μπαράζ

Μετά την κατάκτηση του τίτλου η Δόξα Βύρωνα πλέον στρέφει την προσοχή της στα μπαράζ και μάλιστα στην ομάδα κάνουν και σκέψεις για να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο της Εργάνης σε αυτές τις αναμετρήσεις. Στην διοίκηση άλλωστε γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο γήπεδο θα αποτελέσει μια δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους της Δόξας, σε σχέση με το Δημοτικό Στάδιο του Βύρωνα όπου και χρησιμοποίησε στο πρωτάθλημα, αφού το συγκεκριμένο γήπεδο είναι πραγματικά «κλουβί». Πάντως είναι δύσκολο αυτό το εγχείρημα για τους «κυανόλευκους» αφού η Εργάνη θεωρείται ακατάλληλο για τέτοιες αναμετρήσεις, αλλά αν γίνουν τα έργα που απαιτούνται ίσως τελικά να ανάψει το πράσινο φως από τους αρμόδιους. Για την ιστορία, το Δημοτικό Στάδιο έχει χωρητικότητα 5.000, ενώ της Εργάνης 1.000. Αναμένουμε λοιπόν εξελίξεις γι’αυτό το θέμα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply