Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δόξα Βύρωνος-Άρης Πετρούπολης 1-0

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Πανερυθραϊκού η Δόξα Βύρωνος που χάρις σε γκολ του Κασσιανού στο 2′ με σουτ επικράτησε με 1-0 του Άρη Πετρούπολης και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.

Το συγκρότημα των Λουκά Ρόππα και Δημήτρη Ζυγούρη πήρε αυτό που ήθελε από το γήπεδο απέναντι στους ‘τζαλορόσι’ που είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 12′ ο Μπακόλας αντέδρασε στο φάουλ του Κυριαζή, με τον Γκούκα στο 24′ να κάνει το ψαλίδι και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 64′ ο Μπακόλας είπε και πάλι όχι στο τετ α τετ του Κυριαζή, με τον Βασιλάκο στο 84′ να πιάνει την κεφαλιά και τον Μπακόλα για ακόμη μια φορά να αποκρούει δύσκολα.

Πάντως και η Δόξα είχε τις προϋποθέσεις να κλειδώσει το ματς αφού δημιούργησε ευκαιρίες ενώ είχε δοκάρι στο 70′ με φάουλ του Παρασκευόπουλου, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να αστοχεί σε τετ α τετ στις καθυστερήσεις.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : Μπακόλας, Μαραγκουδάκης, Κατσούδας, Βακερλής, Γκουντελίτσας, Ντίας Περιέραι ( 88΄ Σαλταμαράς ) , Κασσιανός (86΄ Λουσαράκης ), Ρόπας, Γκούγκας ( 79΄ Χακβατζής ), Γεωργουδάκης, Παρασκευόπουλος

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ : Τσεφάϊ ,Μπουφίδης ( 75΄ Παούρης ), Λάπα , Βασιλάκος, Λάλα. Νίκολι ( 41΄ Γεωργακόπουλος ) , Γεωργίου Π.. , Κυριαζής , Ζούκας , Γεωργίου Δ., Τσάτσα