Connect with us

5ος Όμιλος

Δόξα Βύρωνος: Ένσταση σε Ρούβα

Published

on

Μπορεί η Δόξα Βύρωνος να μην μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Ρούβα ωστόσο στις τάξεις της κυανής θεάς δείχνουν να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου κατέθεσαν ένσταση στο συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώντας αντικανονική συμμετοχή της Μεσσαρίτικης ομάδας στο πρωτάθλημα. Οι ιθύνοντες της Δόξας ισχυρίζονται ότι ο Ρούβας δεν μετέχει στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Ηρακλείου όπου και ανήκει κάτι το οποίο βάσει προκύρηξης δεν επιτρέπεται και προβλέπει κυρώσεις. Πάνω στο συγκεκριμένο στοιχείο ”πάτησαν” οι άνθρωποι των ”κυανόλευκων” και πλέον αυτό που απομένει είναι να η εκδίκαση της υπόθεσης καθώς επίσης και η επίσημη τοποθέτηση του Ρούβα. Αναλυτικά,παρακάτω ακολουθεί η διάταξη της προκήρυξης που αναφέρει τα εξής

Άρθρο 4. Ειδικές Διατάξεις.

Παράγραφος (ε.) Ομάδες Υποδομής:

Όλα τα Σωματεία υποχρεούνται να συμμετάσχουν, με την ανάλογη ομάδα, στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Ε.Π.Σ. στην οποία ανήκουν.
Το Σωματείο υποχρεούται, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας , να υποβάλει στην Ε.Π.Ο. (υπόψη της Επιτροπής Γ΄ Εθνικής) αντίγραφο της Δήλωσης Συμμετοχής στο ως άνω πρωτάθλημα.
Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει πλήρως, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή, στα  πρωταθλήματα υποδομής της Ε.Π.Σ. απαγορεύεται η συμμετοχή του, με όλες τις προβλεπόμενες  κυρώσεις, στους αγώνες πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, έως την συμμόρφωσή του με την παραπάνω υποχρέωσή του.
Η Επιτροπή Γ΄ Εθνικής έχει το δικαίωμα να ζητεί, όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο, επίσημη ενημέρωση από τις Ε.Π.Σ. για το θέμα.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply