Connect with us

5ος Όμιλος

Δόξα Βύρωνος-Εθνικός Αστέρας 3-0

Published

on

Ακόμη μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που πραγματοποιεί για την παραμονή σημείωσε η Δόξα Βύρωνος  στο τοπικό ντέρμπι με τον Εθνικό Αστέρα καθώς επικράτησε με 3-0. Η ”κυανή θεά” ανέβασε στροφές στο β’ μέρος και δεν συνάντησε καμία απολύτως αντίσταση από ένα υποτονικό και… καταδικασμένο αντίπαλο. Στο α’ μέρος το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημμένες στα δάχτυλα. Πάντως, σε μια από αυτές η Δόξα έφτασε κοντά στο γκολ όμως το φάουλ του Φουντουκίδη στο 13′ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Γαλανάκη Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους για την κυανή θεά καθώς στο 50′ ο Παπατζήμας με σουτ έγραψε το 1-0, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 69′ να γράφει το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85′ με κεφαλιά ο Σαπαλάτας.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Ζυγούρης) : Σουλογάνης, Φουντουκίδης, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Γκουντελίτσας, Μπιρμπίλι, Σαλαπάτας (88′ Λουσαράκης), Κρυεμάδι (90′ Ρόππας), Παπατζίμας (78′ Λέσι), Τσαφταρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ανδρέας Σάννης) Γαλανάκης, Κανελλόπουλος, Στυλιανόπουλος, Μπακιρτζόγλου, Πλάκας, Νικόλα (50′ Αγαπητός), Μπίνας, Καλτσής (55′ Μπούρας), Ασημάκης, Δογγάνης (75′ Φλέσσας), Μαντζουράνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply