Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δόξα Βύρωνος: Η ‘κυανή θεά’ γιόρτασε και τίμησε το παρελθόν της! (photos)

Published

on

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενότητας, στήριξης και υγείας ο ετήσιος χορός της Δόξας Βύρωνος στην αίθουσα δεξιώσεων, ‘Πηνελόπη και Μνηστήρες’ που βρίσκεται στο Γκάζι. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα δείχνοντας ότι και τη νέα σεζόν η ‘υγεία’ είναι το κυριάρχο στοιχείο που αποπνέει στην ομάδα, απόρροια και του γεγονότος ότι η ομάδα πατάει κορυφή στο 2ο όμιλο.

Κόσμος, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και αρκετοί φίλοι της ομάδας έγιναν χθες ένα με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου που εδώ και αρκετά χρόνια δείχνει ότι στηρίζεται στην οικονομική και όχι μόνο δύναμη των φιλάθλων.

Με την παρουσία του έλαμψε ο τραγουδιστής και ένθερμος υποστηρικτής και πρώην πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος έδωσε το λόγο ότι και φέτος θα σταθεί στο πλάι της αγαπημένης του Δόξας.

Κατά τη διάρκεια της εορτής υπήρχε λαχειοφόρος αγορά όπου η διοίκηση του συλλόγου είχε μεριμνήσει να κληρωθούν και αρκετά δώρα.

Ακόμη οι ιθύνοντες του συλλόγου τίμησαν τον πρώην αθλητή της πάλης που έχει αρκετές διακρίσεις πανελλήνιες, Μαυραγάνη Ιωάννη, τον πρώην παλαιστή, Βεκρή Παναγιώτη και το γνωστό φυσιοθεραπευτή Σκορδή Δημήτρη για τις υπηρεσίες του που προσφερει στην ομάδα μας ο οποίος μάλιστα έχει διετελέσει και πρόεδρος της ομάδας.

Την ιστορική ομάδα τίμησε ο δήμαρχος Βύρωνος, Γρηγόρης Κατοπόδσης και μέλη από τη δημοτική αρχή όπως επίσης σύσσωμη ήταν και οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Διοργανωτές της εκδήλωσης οι συντελεστές για να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα ήταν οι Μπαμπης Ζαχαρόπουλος και  Μάρκος Σπαθούλας που αποτελούν μέλη του διοικητικού συμβουλίου (Αντιπρόεδρος και Μέλος).

img_0901

img_0905

img_0911

img_0913

img_0905

img_0904
img_0902
img_0900

img_0899