Connect with us

5ος Όμιλος

Δόξα Βύρωνος-Κισσαμικός 1-1

Published

on

Σε ακόμη ένα ”τελικό” η Δόξα Βύρωνος δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη καθώς αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Κισσαμικό με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο α’ μέρος ωστόσο δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στην επανάληψη ο ρυθμος του αγώνα έπεσε με τους Χανιώτες να παίρνουν το προβάδισμα στο 75′ χάρις σε προβολή του Καρβουνιάρη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά του Ψυχουντάκη. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 77′, ο διαιτητής, Μάγειρας, απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Παραλίκη για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης στο 93′ με τον Μακρή να χρίζεται σκόρερ.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝOΣ (Φώτης Θανέλας): Σουλογάνης, Χαλκιάς, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Γκουντελίτσας, Σαλαπάτας, Αναστασίου (72’ Κατσιγιάννης), Μακρής, Τσαφταρίδης (82’ Λουσαράκης), Μενίκου (88’ Λέσι).

 

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσόνο Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Τσικουδάκης (54’ Κιν), Ενγκουέμ, Μποτωνάκης, Πασιαλής (68’ Κουμπρόγλου), Χατζηλιόντας, Στεφανίδης (78’ Σμίλτος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply