Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δόξα Βύρωνος: Ο απολογισμός του Ηλία Σανταλτζόγλου

Published

on

Τον προσωπικό του απολογισμό έκανε ο πρόεδρος της Δόξας Βύρωνος Ηλίας Σανταλτζόγλου, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά…

Δοξα Βύρωνος παντου, όπως γράφω όλη την χρονιά.
Επειδή η ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε με επιτυχία και άνοδο της ομάδας, πρέπει να πω δύο λόγια.
Πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στους παίκτες που έδωσαν την ψυχή τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας που παντου ήταν ο δωδεκατος παίκτης της ομάδας και όπου και αν παίξαμε η κερκίδα ήταν πάντα Δοξα Βύρωνος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του ΔΣ της ομάδας, που όσο μπορούσε ο καθένας και με όποιο τρόπο ήταν κοντά στην ομάδα. Όλοι με τα σωστά και με τα λάθη μας, κανείς μας δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας ούτε θά γίνει.
Τέλος ένα ευχαριστώ στον προπονητή μας Δημήτρη Κωσταντοπουλο για την συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας, που όμως με την επιλογή του να στραφεί εναντίον και επώνυμα σε έναν άνθρωπο πού έχει δώσει πολλά στην ομάδα, χάλασε το κλίμα, πάγωσε την κερκίδα και στην χειρότερη στιγμή, πάνω στον πανηγυρισμό της ομάδας μετά από τον αγώνα με τον Φοίνικα Περιστερίου.
Κατόπιν αυτού όπως καταλαβαίνετε δεν θα γινόταν να υπάρχει συνεργασία για την επόμενη .
Σύντομα θα ανακοινωθεί η μέρα της γενικής συνέλευσης και οι εκλογές, οπότε όποιος θέλει και με την γνώμη του και με την ψήφο του μπορεί να είναι κοντά στην ομάδα