Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Δόξα Κορωπίου – Κεραυνός Κερατέας 1-2

Published

on

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Κεραυνός Κερατέας που επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Δόξας Κορωπίου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο συνήθης ύποπτος τη φετινή σεζόν, Δάβαρης. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια 1′ αργότερα όμως ο Κοντογιάννης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μιχάλη. Ότι δεν κατάφερε ο Κοντογιάννης, σημείωσε στο 34′ ο Γ. Ρώμας που έφερε το παιχνίδι σε πλήρη ισορροπία. Στο β’ μέρος οι παίκτες του Θανάση Πετούρη πίεσαν τους «κυανόλευκους» προκειμένου να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα. Στο 84′ ο Λούζι έριξε την προειδοποιητική βολή, καθώς είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μιχάλη. Ωστόσο στο 3′ των καθυστερήσεων ο Μπάτρης, που είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, «νίκησε» τον Μιχάλη χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 92′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αμπεντινάι. Διαιτητής ήταν ο Αντιπαριώτης με βοηθούς τους Μπουξμπάου και Δουλγεράκη.

 

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ(Οικονόμου): Μιχάλης, Κωστάζος (46′ Πουλάκης), Μαρινάκης, Καδίτης, Θεοχάρης, Αμπεντινάι, Μπερέτας, Μπουτσάι, Δάβαρης, Σύρος (65′ Βαλσαμογιάννης), Παπαδάς.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Πετούρης): Παππάς Γ., Παπασωτηρίου, Λιούμης, Παππάς Χ. (65′ Μεγαγιάννης), Κλεισούρας, Αναγνώστου, Πρίφτης, Λούζι (83′ Ρώμας Δ.), Ρώμας Γ., Εφρεμίδης (72′ Μπάτρης), Κοντογιάννης, Καιμαντί.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply