Connect with us

stoplekto

Δόξα Κορωπίου – Σταμάτα 3-1

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Κορωπίου, η οποία έχοντας τον Γιώργο Παπαϊωάννου στον πάγκο της, πήρε το τρίποντο με 3-1 απέναντι στη Σταμάτα. Στο 40′ ο Γκαβασιάδης έκανε το 1-0, με τον Δάβαρη 2′ αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 49′ αποβλήθηκε ο Ρίζος από πλευράς Δόξας, με τον Πατεράκη στο 54′ να μειώνει σε 2-1 χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και πέτυχαν τρίτο τέρμα στο 54′ με το Σιδέρη. Στο 66′ ο διαιτητής Μάλαμας απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της Δόξας, Θεοχάρη ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο. Στο ίδιο λεπτό δεν μέτρησε γκολ του Σκαβάρα για τους γηπεδούχους καθώς η μπάλα χτύπησε στο εσωτερικό σίδερο του τέρματος όμως ο διαιτητής δεν το είδε.
ΔΟΞΑ: Μυλωνάς, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Τσεσβερίκοβ, Ρίζος, Σιδέρης, Μάζης (25′ λ.τρ. Στ. Παπαδόπουλος), Ιορδ. Παπαδόπουλος, Δάβαρης (70′ Σύρος), Σκαβάρας, Γκαβασιάδης (75′ Ντα Κόστα)
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Μαυρίδης, Πέππας, Κοτροζίνης, Πλεμένος, Λέκκας (46′ Καλέρης), Καλογήρου (46′ Κριεμάδης), Μπερμπάντης, Μπενετάτος, Μπόρας (46΄Χρ. Τσεβάς)
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply