Connect with us

3ος Όμιλος

Δόξα Νέας Μανωλάδας- Παναρκαδικός 1-1

Published

on

Σκούρα τα βρήκε ο Παναρκαδικός στην έδρα της Δόξα Νέας Μανωλάδας με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Οι πράσινοι παρότι προηγήθηκαν στο 80′ με γκολ του Δήμου δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα που θα τους έφερνε στην κορυφή του Ομίλου αφού ο Νιφορόπουλος στο 82΄διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στο 74′ οι ασπρόμαυροι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Ψυχογιό να λέει όχι στο σουτ του Γούρμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Τρίπολης έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 75′ όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Καστριτσέας με δεύτερη κίτρινη. Με το βαθμό αυτό, οι πράσινοι συγκατοικούν στην 2η θέση μαζι με την Σπάρτη, ενω οι μαυραετοί βρίσκονται πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη έχοντας εννέα βαθμούς φιγουράροντας παράλληλα στην 9η θέση.

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Σπ. Αντωνόπουλος): Καλλιακμάνης, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Στ. Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Βραχνής, Μπαρμπαρούσης (75΄Μελετίδης), Νιφορόπουλος, Γούρμος (87΄Βατσής)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γ. Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Άσεν (55’ Γόγωνας), Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Τσόφλιος (80’ Μπίσσιας), Καδάς, Σαλαπάτας (70’ Μηλιώτης)