Connect with us

slideshow

Δόξα Πειραιά – ΑΕ Περάματος 2-1 – Ξύλο και των “γονέων”…

Published

on

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για την Δόξα Πειραιά που κατέβαλε με 2-1 την ΑΕ Περάματος ,σε ένα παιχνίδι με σοβαρότατα  επεισόδια μετά τη λήξη εκτός γηπέδου.

Οι Νικαιώτες προηγήθηκαν 2-0 στο α’ ημίχρονο με τέρματα των Γκιόκα 10’, Μαναριώτη 37’ αλλά από το 57’ έπαιζαν  με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σορώτου που εξύβρισε αντίπαλο .

Η Ένωση που έμεινε κι αυτή στο 90’ με δέκα λόγω αποβολής του Βαλσαμίδη από τον διαιτητή Καλατζή  επειδή έβρισε αντίπαλο, μείωσε στο 93’ με τον Πρέκα .

Μετά την λήξη και σύμφωνα με καταγγελία των ανθρώπων της Δόξας ο αποβληθείς Βαλσαμίδης  μαζί με τον πατέρα του  περίμεναν και κτύπησαν τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Πήττα , καθώς και τον πατέρα του  τελευταίου με τον οποίο αποχωρούσαν από το γήπεδο. Αμέσως ο παίκτης της ΑΕ Περάματος έφυγε τρέχοντας  ενώ  ο Πήττας με τον πατέρα του επέστρεψαν  αιμόφυρτοι στο γήπεδο , όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες . Μαθαίνοντας για το συμβάν και σύμφωνα με την καταγγελία των ανθρώπων της ΑΕ Περάματος άνθρωποι με διακριτικά της Δόξας γύρω στα 30 άτομα επιτέθηκαν στην αποστολή τους  που περίμενε –ανύποπτη- στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων , κτυπώντας τον ποδοσφαιριστή Διονύση Ανδρεάδη . Η κατάσταση ηρέμησε όταν έφτασε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο μετά από τηλεφώνημα του παρατηρητή κ. Μαλούχου..Η διοίκηση της Δόξας Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε μήνυση κατά του Βαλσαμίδη, προσθέτοντας ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το σωματείο της ΑΕ Περάματος. Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της τελευταίας Ανδρέας Παπαγεωργίου που κατήγγειλε την εναντίον τους επίθεση από τους ανθρώπους της Δόξας , πρόσθεσε όμως ότι ο ποδοσφαιριστής Βαλσαμίδης μετά από αυτό το γεγονός τελείωσε για  την ΑΕ Περάματος ….

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡ.: Κωνσταντινίδης, Ζίσι, Σορώτος , Κάρλες, Γαλανομάτης,. Βεκρής, Πήττας , Πικραμένος( 49’ λ.τρ, Φλυντζάνης) , Μαναριώτης ( 55’ Χατζηγεωργαλής) , Γκιόκα, Δρίβας(82’ Παπαδόγγονας )

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Κούμης, Παναγιώτάκης, Ανταλής, Κουτσογιαννόπουλος Μαούνης, Βαλσαμίδης , Τσαγκάρης , Πρέκας, Κωνσταντακόπουλος, Παπαδόπουλος( 68’ Γιαλελής) , Καλλιακούδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply