Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δόξα Πειραιά – Αστέρας Κερατσινίου 0-3

Published

on

Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγώνες για τον Αστέρα Κερατσινίου που κατέβαλε την Δόξα Πειραιά η οποία παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από 14 αγώνες.

Το σκορ άνοιξε στο 15’. Ο Νικολακάκος εκτέλεσε φάουλ , η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή ο Μαργαντίνης από κοντά  σκόραρε.

Στο 58’ ο Κουκουνάκης και στο 85’ ο Ξένος σημείωσαν τα άλλα δυο γκολ των νικητών που έχασαν και πέναλτι στο 55’με τον Νικολακάκο ( δοκάρι ).

Στο 60’ δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ παικτών των δυο ομάδων  και ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου απέβαλε δυο παίκτες του Αστέρα . Τον Καφετζή  για λάκτισμα σε αντίπαλο και τον Κουκουνάκη με 2η κίτρινη .

Στο 80’ αποβλήθηκε ο Μουτάφης της Δόξας για αντιαθλητικό παιχνίδι  και στο 85’ ο Μαργαντίνης για εξύβριση ( από τον πάγκο του Αστέρα αφού είχε γίνει αλλαγή νωρίτερα )

Στο 90’ ο Κάβουρας του Αστέρα υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και μεταφέρθηκε  στο Νοσοκομείο.

ΔΟΞΑ  Σιλίκογλου, Στάθης, Σούλα, Κατσαφάδος, Λογοθέτης, Μισκεδάκης( 72’ Βεκρής) Αποστόλου, Κωνσταντόπουλος( 75’ Μουτάφης) Αγγελακόπουλος, Αρώνης, Ντιακιτέ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Γουσγουνέλης, Χότζα, Λιανόπουλος, Κουκουνάκης, Δεσύλλας, Καλαϊτζόγλου, Τζιώτης( 86’  Κάβουρας) , Μαυρίδης, Μαργαντίνης( 80’ Ξένος) Νικολακάκος, Καφετζής