Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Δύναμη Αχαρναϊκού: Ανακοίνωσε προπονητή, Τεχνικό Διευθυντή και δύο μεταγραφές

Published

on

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η νεοσύστατη Δύναμη Αχαρναϊκού έκανε γνωστό πως προπονητής ανέλαβε ο Ζήκος Ζήσης και Τεχνικός Διευθυντής ο Χρήστος Αρβανίτης.

Επίσης, ανακοινώθηκε η απόκτηση των Σωτήρη Καραγεώργου και Κώστα Κυριακίδη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
Τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο κύριος Χρήστος Αρβανίτης, ένας βετεράνος του ελληνικού ποδοσφαίρου που η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον φέρνει κοντά μας στο ξεκίνημα της νέας ομάδα μας.
Προπονητής ανέλαβε ο κύριος Ζήκος Ζήσης που θα αναλάβει την αντρική ομάδα. Ένας καταξιωμένος με ήθος επιστήμονας και οικογενειάρχης, που είναι μαζί μας από το πρώτο λεπτό της νέας ιστορίας της ΔΎΝΑΜΗΣ.
Υποστηρικτής στο αθλητικό και κοινωνικό μας έργο είναι και η εταιρεία SPORTGALLERY ΕΠΕ επίσημος αντιπρόσωπος της παγκόσμιου φήμης εταιρείας ένδυσης NIKE,όπου θα ντύσει την ομάδα μας.
Και τώρα τα ευχάριστα!!
Παικτες της ΔΥΝΑΜΗΣ είναι πλέον ο Σωτήρης Καραγεώργος και ο Κώστας Κυριακίδης.
.Δυο παιδιά άριστου ποδοσφαιρικού ήθους και όχι μόνο.Δυο ποδοσφαιριστές του τόπου μας που εκδιώχθηκαν,αλλά ξαναγύρισαν να τιμήσουν την πόλη τους,και να γράψουν το όνομα τους στις πρώτες σελίδες ιστορίας της ΔΎΝΑΜΗΣ.
ΚΑΛΏΣ ΉΛΘΑΤΕ ΌΛΟΙ,ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΈΦΥΓΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΑΣ ΠΊΣΩ,ΝΑ ΔΟΞΆΣΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ.
ΞΕΚΙΝΉΣΑΜΕ!!!!