Connect with us

slideshow

Δύναμη του Αιγάλεω οι οπαδοί του

Ανακοίνωση της Θύρας 12

Published

on

Ανακοίνωση με ευχαριστίες προς παίκτες και προπονητές για την πορεία της ομάδας, ευχές για όλους για τις γιορτές και αιχμές για τους…πολιτικάντηδες, εξέδωσε η Θύρα 12 των οπαδών του Αιγάλεω. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Θύρα 12 θέλει να ευχαριστήσει τους παίχτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όσους εργάζονται για την ομάδα, για την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει το ιστορικό μας ”Σίτυ” και τη χαρά που δίνουν στον κόσμο. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αιγάλεω θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης και η επάνοδος της ομάδας στη Football League 2. Ευχόμαστε καλές γιορτές, υγεία και ότι καλύτερο για το 2013 στην ομάδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας.

Υγ: Δεν επιτρέπουμε να χρησιμοποιείται το όνομα της Θύρας 12 σε Δημοτικά Συμβούλια και για πολιτικούς λόγους. Οι οργανωμένοι λειτουργούμε κατόπιν συνελεύσεων για τη λήψη αποφάσεων και απαιτούμε να ζητείτε η γνώμη μας πριν αναφερθεί κάποιος για μας για οποιοδήποτε θέμα”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply