Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύο μεταγραφές και μια ανανέωση στο Χαλάνδρι

Published

on

Σε δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές προχώρησε το Χαλάνδρι, που ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ Γιάννη Μυλωνά, και του ταλαντούχου αμυντικού Παναγιώτη Ντούλε.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον 20χρονο μέσο Γιάννη Αλεξανδράκη.

Η ανακοίνωση για τον Μυλωνά…

Η ΑΕ Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μυλωνά, ο οποίος θα καλύψει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Ο Γιάννης αποτελεί έναν ταλαντούχο και εξελίξιμο τερματοφύλακα, ο οποίος δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και προοδεύει διαρκώς.

Ο 27 χρόνος (γεν. 1995) με ύψος 1.95, είναι τελειόφοιτος γυμναστικής Ακαδημίας και εργάζεται σαν γυμναστής από το 2ο έτος των σπουδών του. Έχει αγωνιστεί σε Άγιο Ιερόθεο, Φοίνικα Περιστεριού, Όμιλο Περιστεριού, Ολυμπιακό Λιοσίων & Αχαρναϊκό.

Ο Γιάννης δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Χαλανδρίου! Είναι μια ομάδα που έχει πολύ μεγάλη ιστορία στόχους και φιλοδοξίες! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης καθώς και τον προπονητή Αμανατίδη Σταύρο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με τον σύλλογο ώστε να πετύχουμε τους φετινούς στόχους της ομάδας! Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρόνια με επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία!”

Ο Πρόεδρος & η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου σου εύχονται μια καλή χρονιά με υγεία & πολλές επιτυχίες!!!Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένειά μας!!!

­

Η ανακοίνωση για τον Ντούλε..

«Την απόκτηση του 19χρονου (γεν. 2003) Παναγιώτη Ντούλε ανακοινώνει η ΑΕ Χαλανδρίου. Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός μέσος που πέρσι αγωνίστηκε στο πρωταθλημα της Super League Κ19 με την ΠΑΕ Ατρόμητος, έχει αγωνιστεί στην Κ16 & Κ17 του Ατρόμητου, καθώς & στον ΑΟ Χαϊδαρίου & στον Αστέρα Χαϊδαρίου. Ο Πρόεδρος & η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδριου σου εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία & πολλές επιτυχίες! Παναγιώτη καλώ

Η ανακοίνωση για τον Αλεξανδράκη..

Ο 20χρόνος (γεν. 2002) επιθετικός Γιάννης Αλεξανδράκης θα αγωνίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά με τη φανέλα της ΑΕ Χαλανδρίου.Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε 1473′ σημειώνοντας 3 τέρματα.

 

Ο Γιάννης προχώρησε στην εξής δήλωση: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνίζομαι για μια ακόμη χρονιά με την φανέλα της Ιστορικής ΑΕ Χαλανδρίου. Είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά και πίστη στο πλάνο του κοουτς Αμανατίδη η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία !!”

 

Ο Πρόεδρος & το ΔΣ της ΑΕ Χαλανδρίου εύχονται μια καλή & γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία & επιτυχίες!!!