Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δύο μεταγραφές και μια επιστροφή στον Ηρακλή Περιστερίου

Published

on

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο Ηρακλής Περιστερίου, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Θοδωρή Μπακάλη και Κωνσταντίνου Σερίφη. Παράλληλα ανακοινώθηκε η επιστροφή του Γιάννη Δρουγουνάκη.

Η ανακοίνωση για τον Μπακάλη…

Στην πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου,προχώρησε η ομάδα μας,καθώς απέκτησε τον 18 ετών ΜΠΑΚΑΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟ.Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στον Κεραυνό Πετρούπολης και μέχρι πρότινος δοκιμαζόταν στην ισπανική Μπανταλόνα.

Η ανακοίνωση για τον Σερίφη…

Στην δεύτερη μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση της ομάδα μας,αποκτώντας άλλον έναν νεαρό ποδοσφαιριστή.Ο λόγος για τον 18χρονο ΣΕΡΙΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ,που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Χρυσούπολη και τα προηγούμενα χρόνια στον Άρη Πετρούπολης.Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον Άρη Πετρούπολης για την παραχώρηση του νεαρού μεσοεπιθετικού..

Η ανακοίνωση για τον Δρουγουνάκη…

Στις προπονήσεις της ομάδας μας,επέστρεψε ο ποδοσφαιριστής μας,ΔΡΟΥΓΟΥΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.Ο ταλαντούχος νεαρός έλειπε στο εξωτερικό για το πρόγραμμα Erasmus και με την επανένταξη του στην ομάδα,είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ,για την συνέχεια του πρωταθλήματος.