Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δύο μεταγραφές κι μια αποχώρηση στην Αθηναΐδα

Published

on

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της Αθηναΐδας ανακοίνωσε την απόκτηση
του Χάρη Παναγόπουλου και του Ίβο Ιβάνοφ, και την αποχώρηση του Φώντα Σταμάτη.
Αναλυτικά..
Δελτίο Τύπου Α.Ο ΑΘΗΝΑΪΣ.
Η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος κορυφώνεται.
Το ερχόμενο Σάββατο 19/9 Στις 16:30,η Αθηναΐδα στην πρεμιέρα της, υποδέχεται τον Ατρόμητο Χαλανδρίου στο γήπεδο της Κυψέλης.
Ενόψει του φετινού μαραθωνίου η ομάδα μας με βάση και την εικόνα της προετοιμασίας ολοκληρώνει τον σχεδιασμό της.
Μετά και την έλευση του Γιώργου Καρακώστα,η Αθηναΐδα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους αθλητές Χάρη Παναγόπουλο και Ivo Ivanov.
– Ο 25χρονος Χάρης Παναγοπουλος έρχεται στην Αθηναΐδα μετά από δύο σεζόν με την φανέλα του Αγίου Θωμά, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ένωση Βοτανικόυ και επί τρεις σεζόν στα Ιλίσια 2004.
– Ο γεννημένος το 2000 Ivo Ivanov, είναι γέννημα θρέμμα του φιλικού και γειτονικού σωματείου του Ατλα Κυψέλης, αγωνίζεται στην θέση του Αριστερού μπακ και για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ευχαριστούμε θερμά τον Κύριο Στρατο Σάββα Και τον προπονητή του Ατλα, Δημήτρη Σλεποκουροβ.
Καλωσορίζουμε τον Χάρη και τον Ιβο στην οικογένεια της Αθηναΐδας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας
Στον αντίποδα η Αθηναΐδα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Ξενοφώντα Σταμάτη καθώς λόγω αυξημένων επαγγέλματικων υποχρεώσεων ο παίχτης αδυνατούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη του ομάδα.
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 16:30 κοντά μας.
ΑΘΗΝΑΪΔΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.