Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολα η Αναγέννηση Πετρούπολης 2-1 την Αμιλλα Περιστερίου

Published

on

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη πήρε η Αναγέννηση Πετρούπολης, που επικράτησε με 2-1 επί της Αμιλλας Περιστερίου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Εφτασε έτσι τους 25 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση, ενώ η Αμιλλα παρλά την προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, και έμεινε με 3 βαθμούς στην τελευταία θέση.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά στο 48′ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στο 53′ όταν ο Δημητριάδης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 65′ ο Νικολάου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Κουμεντάκος, Μπόκτορ, Ανδριτσόπουλος, Γαλάρης, Κωνσταντόπουλος (65′ Χηνοπόταμος), Βλασσόπουλος (61′ Βαφειάδης), Βάννας, Νάτσης (80′ Μαχαίρας), Παναγιωτόπουλος, Νικολάου (80′ Ντίνος).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Καπίρης (85′ Τσοχατζής), Καλόγηρος, Κατσιμπούλας (61′ Νίνης), Πρίντζιος, Κατσιούλας, Δημητριάδης (78′ Σαβουδιάι), Κλάδης (78′ Γκόγκας), Ράλλης, Χότζα, Σαχπαζίδης (46′ Κουτσοκώστας).