Connect with us

stoplekto

Δύσκολα η Λυκόβρυση τον Ηρακλή Περιστερίου

Published

on

Δύσκολη νίκη 3-2 για την Λυκόβρυση εντός έδρας έχοντας αντίπαλο τον μαχητικό Ηρακλή Περιστερίου. Οι ‘κυανόλευκοι’ θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση, όμως τα αμυντικά λάθη και δύο κακές εκτιμήσεις του τερματοφύλακα Μπαλωμένου έφεραν την ήττα. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 24′ χάρις τον Πάγκα, αλλά ο προωθημένος Κατσαρός ισοφάρισε στο 28′. Μάλιστα, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Αρχοντούλης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον ‘Γηραιό’. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την πρώτη νίκη στα χέρια τους μέχρι το 72′, όταν ο Δημήτρης Ραυτόπουλος ισοφάρισε σε 2-2 με λίγη δόση τύχης. Το τελικό 3-2 σφράγισε στο 89′ ο χρυσή αλλαγή, Χάρης Σταματέλος, ο οποίος ανέβασε προσωρινώς τέταρτη την Λυκόβρυση έχοντας 11 βαθμούς. Αντίθετα, 1 πόντο έχει στην τελευταία θέση ο σύλλογος του Περιστερίου.

Διαιτητές: Στάμος, Κ. Μαχαίρας, Όντος.

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Βροντής, Κορδολαίμης, Θάνος, Κωτσιόπουλος, Ραυτόπουλος Π., Κάντριου, Κουλούρης (53′ Δρακόπουλος), Ραυτόπουλος Δ., Παπαθανάσης (76′ Σταματέλος), Πάγκας (67′ Καπλάνης).

Ηρακλής (Σάκης Κακαβάς): Μπαλωμένος, Κληρονόμος, Μπερνικόλας, Κούλα, Χαυλής (64′ Αγγελάκης), Κατσαρός, Αρχοντούλης, Κατσουγιάννης (90′ Καρακωσταντής), Καζακόπουλος (75′ Χαραλαμπόπουλος), Βλάμης, Κωνσταντακόπουλος.