Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δύσκολα η Προοδευτική 2-1 τον Δία Κορυδαλλού που έχασε πέναλτι και έπαιζε  με 10’ από τα 66’

Και τα δυο γκολ ο Ατματζίδης .

Published

on

Δύσκολα αλλά δίκαια η Προοδευτική επικράτησε με 2-1του αξιόμαχου Δία  Κορυδαλλού και προκρίθηκε στην δ΄φάση του Κυπέλλου Πειραιά .

Οι νικητές δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους και στηρίχθηκαν περισσότερο στις ατομικές προσπάθειες κάποιων μεγάλων σε αξία παικτών της ενώ σαν σύνολο δεν τα κατάφεραν .

Μετά από ένα άγονο α’ μέρος όπου η Προοδευτική είχε φλύαρη υπεροχή , ο Ατματσίδης στο ξεκίνημα της επανάληψης με γυριστό σουτ( 47’) άνοιξε το σκορ .

Τα πράγματα έδειχναν ότι θα γίνουν πιο εύκολα για τους «βυσσινί» όταν οι αντίπαλοι τους έμειναν  στο 66’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πηλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όμως συνέβη το αντίθετο .  Ψυχωμένος ο Δίας προσπάθησε παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα . Λίγο αργότερα( 68’)κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μοσχονά από τον Μύρκο. Όμως ο Δρούζας που το εκτέλεσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιάννη Μπαντίκο που μπλόκαρε .

Παρόλα αυτά η ισοφάριση δεν άργησε να έλθει . Στο 74’ μετά από κόρνερ του Αλτσατζή , πετάχτηκε ο Αϊβατίδης και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αντίπαλων αμυντικών με καρφωτή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι «στα ίσια»….

Δεν πρόλαβαν οι παίκτες του Σπύρου Κουνέλη να χαρούν την ισοφάριση αφού στο 76’ , η Προοδευτική πήρε το προβάδισμα με εύστοχο κτύπημα πέναλτι  του Ατματζίδη. Η «εσχάτη των ποινών» καταλογίστηκε από τον διαιτητή Δαμιανάκη  σε χέρι του Σκούταρη μετά από σουτ του Μύρκου .

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Χουστουλάκης( 67’ Αποστόλου),, Μύρκος, Κύβελος, Θεοδώρου,  Γκόγκα ,Ταμπάκης, Δηλαβέρης( 89’ Μητρόπουλος), Παπαδόπουλος( 73’ Κιάφα), Μενδρινός, Ατματζίδης.

ΔΙΑΣ :  Δόνας, Μοσχονάς, Στασινός, Πηλίδης, Σκούταρης,Πούλιας( 58’ Δρούζας), Αϊβατίδης, Χαρατσάρης( 84’ Ρίζος), Βραχάτης( 81’ Φαραζόγλου). Αλτσαντζής. Ντριζάρι ( 58’ Βαβουράκης)