Connect with us

Γ Εθνική

Δύσκολα ο Πανιώνιος 1-0 εκτός την Αγία Παρασκευή

Published

on

Παρότι ζορίστηκε ο Πανιώνιος επικράτησε εκτός έδρας 1-0 της Αγίας Παρασκευής με γκολ του Ιγνατίδη για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

 

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη δυσκολεύτηκε αρκετά από τον αντίπαλο του, αλλά και από τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να… ξεκλειδώσει την άμυνά της “Σάντα” και να πάρει ένα ακόμα πολύτιμο “τρίποντο”.

Έτσι, οι κυανέρυθροι έφτασαν τους 53 βαθμούς, διατηρώντας το +7 από τον δεύτερο Εθνικό.

 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, με την βροχή να μην βοηθάει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με τα σουτ των Στούπη, Μπουρλάκη τα οποία μπλόκαρε ο Αραμπατζής να είναι οι καλύτερες στιγμές του Πανιωνίου.

 

Στο δέυτερο μέρος ανέβηκε ο ρυθμός, με την Αγία Παρασκευή στο 48′ να έχει την δική της στιγμή για να ανοίξει τον σκορ, με τον Πρίφτη να βρίσκεται απέναντι από τον Σκαφίδα, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα του Ιστορικού να βγαίνει και να μπλοκάρει την μπάλα.

 

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και έψαξαν το γκολ για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο 58′ το σουτ του Καλύβα πέρασε άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα (62′) οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω σωστής δεύτερης κίτρινης κάρτας που είδε ο Mυτάκης για τράβηγμα στον Γροντή.

 

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Ζάχος (20′ λ.τρ. Πλατυκώστας (70′ Αντωνέας)), Κουράκλης, Κοντοές, Πρίφτης, Μυτάκης, Δημήτρουλας (75′ Καστανιώτης), Στυλιανόπουλος, Μούζος, Μπουμπουλίμα, Κουτσουπιάς (70′ Σεφέρη)

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Παυλάκης, Παντελίδης (65′ Καλάγια), Καλύβας, Μπρέγκου, Στούπης (90′ Φερεκίδης), Γροντής, Αρναρέλλης, Μπουρλάκης (84′ Τσιμιδόπουλος), Ιγνατίδης.

 

Πηγή: Panionianea