Connect with us

6ος Όμιλος

Δύσκολα ο Φωστήρας 1-0 τον Πανναξιακό

Published

on

Πολύ δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Φωστήρας που λύγισε την αντίσταση του εξαιρετικού Πανναξιακού επικρατώντας με 1-0.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ οι νησιώτες έμειναν στους 6.
Το ματς ήταν συναρπαστικό, με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι τέλος για τ ην νίκη. Στο 24΄το φάουλ του Μαρίνου για τους γηπεδούχους σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 32΄το φάουλ του Πιτταρά για τους φιλοξενούμενους, αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό. Στο 70. ο Φωστήρας κέρδισε πέναλτι, με τον Μπερνιδάκη να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-0. Στο 84΄οι φιλοξενούμενοι είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Κωστόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασαλιμανιώτη που απέκρουσε.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Πασαλιμανιώτης, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Μηλιώτης (68′ Ιωαννίδης), Αλεξίου, Μαρής, Μπέλερης, Μαρίνου (68′ Ταμπάκης), Λέκκας, Μπερνιδάκης, Χαρίτος (58′ Παληγεώργος , 84′ λ.τρ. Πίσσας).
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κωστόπουλος, Ανεβλαβής, Βαττής, Γκούφας, Πρεβόλης (78′ Κύρτσος), Πλαστουργός (66′ Ζαχαριουδάκης), Πιτταράς, Σέμε (78′ Βαθρακοκοίλης), Κούτρος, Μαναριώτης.