Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολα ο Χαραυγιακός 2-1 την πολύ καλή Χρυσούπολη

Published

on

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, ο Χαραυγιακός κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της μαχητικής Χρυσούπολης και να επικρατήσει με 2-1.

Ετσι ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα και με 6 βαθμούς είναι στην κορυφή μαζί με Λυκόβρυση και Αστέρα Ζωγράφου, ενώ η Χρυσούπολη υπέστη την πρώτη ήττα της και έμεινε στους 3 βαθμούς.

Ο Χαραυγιακός ίχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 4′ όταν κέρδισε πένλτι, αλλ΄’α ο Βουρλούμης νικήθηκε από τον Μαρινόπουλο που απέκρουσε. Στο 47′ ο Νίκου με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 86′ ο ίδιος παίχτης έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσοντάκη που έκανε το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στ0 90+2′ ο Τζωρτζακάκης με κεφαλιά.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Σταματόπουλος, Δημητρακόπουλος (46′ Τσοντάκης), Βουρλούμης, Μιχαηλίδης, Τουγουντζόγλου (89′ Γκίκας), Τάφα (46′ Παρασκευάς), Δραμουντανής (78′ Κουντουριώτης), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Νίκου, Ασβεστάς (46′ Αναστασίου)

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Μαρινόπουλος, Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος, Αναγνώστου, Ψυχογιός, Λάππας, Λουμίδης, Τζαβάρας (77′ Τζωρτζακάκης), Κρεμμύδας, Ζούκας (25′ λ.τρ. Θηβαίος) (77′ Βασιλειάδης), Μακρής (65′ Κωνσταντινίδης).