Connect with us

Γ Εθνική

Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη ο Πανιώνιος, 1-0 εκτός τον Ελλοπιακό

Published

on

Με μια ακόμα σπουδαία νίκη έφυγε από την Θήβα ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 1-0 του Ελλοπιακού. Χρυσός σκόρερ ο Ιγνατίδης. Φύλακας άγγελος ο Σκαφιδας!

Οι κυανέρυθροι, στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, δεν παρουσίασαν το καλύτερο αγωνιστικό τους πρόσωπο, ωστόσο έδειξαν αποτελεσματικότητα.

Οι γηπεδούχοι στα πρώτα 11 λεπτά του αγώνα δημιούργησαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Σκαφίδα.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, απείλησε δύο φορές με Γεμιστό, Ιγνατίδη και τελικά στο 38′ βρήκε το γκολ. Ο Ιγνατίδης με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον Ιστορικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν κυρίως να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Οι φάσεις ήταν λιγοστές, με τον Ιστορικό να φτάνει στη νίκη και τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στη Θήβα να χειροκροτεί θερμά τους παίκτες του Γεωργιάδη.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Παντελίδης (66′ Ξυγκόρος), Ζούλιας, Ποτουρίδης, Διονέλλης, Μπρέγκου (90′ Καλύβας), Πότσι, Γλυνός (79′ Φερεκίδης), Μπουρλάκης (90′ Παυλάκης), Γεμιστός, Ιγνατίδης (79′ Χριστόπουλος)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σ. Παπαναστασίου): Κυριατζής, Ευθυμίου, Τσέλλος, Ρεσβάνης, Μεγάλος, Ριζάι, Κυπραίος, Καλαμπόκας, Χασάι, Χατζηαντωνίου, Βιέννας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος