Connect with us

4ος Όμιλος

Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Με δυο απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟ Κρουσώνα αύριο στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ιωνικό. Συγκεκριμένα, εκτός μάχης έχει τεθεί ο επιθετικός Τριανταφύλλου που είναι τιμωρημένος καθώς επίσης και ο τραυματίας Γεωργαντζιάς. Στις τάξεις του συλλόγου έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με την Τρίγλια Ραφήνας και επικεντρώνονται στην αναμέτρηση με τους Νικαιώτες έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Πάντως, στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια αφού θα αντιμετωπίσουν ένα από τα ποιοτικότερα σύνολα της κατηγορίας το οποίο… καίγεται για βαθμούς προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή.

Όσον αφορά στο προηγούμενο ματς ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε εμφανίστηκε απογοητευμένος από το τρόπο που η ομάδα του παρουσιάστηκε στο αμυντικό κομμάτι τονίζοντας:

Χάσαμε από παιδικά λάθη. Η εικόνα μας ήταν πολύ κακή και εκει που ελέγχαμε το ματς κάναμε δυο λάθη που δεν τα κάνουν ούτε παιδικές ομάδες. Μετά την αποβολή τα πράγματα δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό και το πληρώσαμε

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply