Connect with us

slideshow

Δύσκολη αποστολή για Τράχωνες

Νότος εναντίον βορρά – Μάχη… νησιωτών!

Published

on

Τράχωνες- Κηφισιά (15.00) και ΑΟ Δικαίου- Άνω Μερά (18.00) αποτελούν τις δυο αναμετρήσεις που θα λάβουν χώρα αύριο Σάββατο 15/12!

Άνοδος και παραμονή αποτελούν τις δυο λέξεις που συνάδουν με την μορφολογία που έχει το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής τα τελευταία δυο χρόνια. Σήμερα, ωστόσο θα λάβουν χώρα δυο αναμετρήσεις εκ των οποίων η μια σχετίζεται με την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ η δεύτερη αφορά τον προβιβασμό στην νέα κατηγορία . Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 15.00 και αφορά τον 8ο όμιλο, όπου στο γήπεδο Αργυρούπολης οι φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί Τράχωνες υποδέχονται την αήττητη Κηφισιά. Η ομάδα του Κώστα Μιχάλη θα προσπαθήσει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών μετά την ισοπαλία που απέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Νέα Ιωνία. Από την αντίπερα όχθη, οι «κυανόλευκοι» που. κυνηγούν το Αιγάλεω όσον αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Το άλλο ματς σχετίζεται με τον 9ο όμιλο και θα λάβει χώρα στην Κω, εκεί που ο ΑΟ Δικαίου φιλοξενεί στις 18.00 την Άνω Μερά. Οι Δωδεκανήσιοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος μπορεί να είναι στα μέτρα τους, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές έχει παρουσιαστεί μεταμορφωμένος. Αποτελεί ενδεικτικό το γεγονός, πως το συγκρότημα του Νίκου Τζιώβα την προηγούμενη Κυριακή γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Πειραιά στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply