Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη ημέρα για τον ΠΑΟ Ρουφ- “Έφυγε” από κοντά μας ο Γεράσιμος Κουνάδης

Published

on

Δύσκολη ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ, αφού θρηνεί το χαμό του Γεράσιμου Κουνάδη, πατέρα του προέδρου της ομάδας, Θόδωρο.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι επρόκειτο για ένα εξαίρετο οικογενειάρχη, με την ομάδα να τον τιμά κάθε φορά που της δίνεται η ευκαιρία.
Το δελτίο τύπου
Με βαθειά θλίψη η οικογένεια ΚΟΥΝΑΔΗ και η οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ αποχαιρετούν τον “Πατριάρχη” της οικογένειας Γεράσιμο Κουνάδη που έφυγε σήμερα 19 Αυγούστου 2019 σε ηλικία 93 ετών. Ο Γεράσιμος Κουνάδης έχοντας αστείρευτη υπομονή και επιμονή κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύτεκνη και αγαπημένη οικογένεια με αρχές, η οποία μέχρι και σήμερα είναι μια γροθιά.
Όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και όλοι οι φίλοι και γνωστοί να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Κουνάδη Θεόδωρο για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.
Η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποηθει την Τετάρτη 21/8 στις 15:00 στην Αγία Μαρκέλλα Βοτανικού. Η ταφή θα γίνει στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών.
Υ.Γ. Καλό ταξίδι κ. Γερασιμε και να ξέρεις ότι όλοι εμείς στην ομαδα θα τιμάμε την μνήμη σου με κάθε ευκαιρία.

Με βαθειά θλίψη η οικογένεια ΚΟΥΝΑΔΗ και η οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ αποχαιρετούν τον "Πατριάρχη" της οικογένειας Γεράσιμο…

Gepostet von ΠΑΟ ΡΟΥΦ am Montag, 19. August 2019