Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη νίκη για τα Σούρμενα, 3-1 τον Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Μετά την ήττα που είχαν στην πρεμιέρα, Σούρμενα και Άγιαξ Ταύρου θα επιδίωκαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Ελληνικό τη νίκη.

Η ομάδα του Γιάννη Τάμπραντζη ήταν εκείνη που χαμογέλασε αφού επικράτησε με 3-1 του Άγιαξ, που πήγε σε αυτό το εκτός έδρας ματς με υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Διάλα.

Το ματς ήταν δυνατό με τα Σούρμενα να πατούν καλύτερα μέχρι και τη στιγμή που έγινε το 2-1, όμως οι φιλοξενουμενοι είχαν τις στιγμές τους για να φέρουν το ματς στα ίσια κυρίως με τις ευκαιρίες του Θαναηλάκη.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 3′ με πλασέ του Σωτηρόπουλου. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Χριστόπουλο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 9′.

Το τέρμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στα Σούρμενα να πιέσουν και λίγο έλειψε να πάρουν το προβάδισμα στο 53′ όμως το σουτ του Παπαδάκη κατέληξε στο δοκάρι.

Το γόρδιο δεσμό έλυσε ο Κώτσι στο 67′ με ωραίο πλασέ κάνοντας το 2-1. Στα τελευταία λεπτά ο Άγιαξ Ταύρου βγήκε μπροστά και έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία με την κεφαλιά του Θαναηλάκη στο 86′ να σταματάει στο δοκάρι.

Και αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει όλοι μπροστά για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, σε μια αντεπίθεση, τα Σούρμενα έκαναν το 3-1 με ψύχραιμο πλασέ του Δογάνη μετά από ατομική ενέργεια και ασίστ του Αδαμόπουλου.

Να σημειωθεί ότι στο 85′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χαλίλι.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάμπραντζης) Σκυριώτης, Μερετσόλιας, Μαρινάκης (84′ Χιώτης), Χριστόπουλος, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Μακρυγιάννης, Κώτσι, Μασάδο (79′ λ.τρ. Δογάνης), Παπαδάκης (66′ Αδαμόπουλος).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Κώστας Διάλας) Κορδάς, Στασινόπουλος, Καβαλλάρης, Μαρούσης, Στρέφι, Σιώζος, Σωτηρόπουλος (76′ Γκούφας), Κλειδής (77′ Γαλάνης), Θαναηλάκης, Χαλίλι, Γούλας (63′ Στάμος).