Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη νίκη για την Αγία Παρασκευή

Published

on

Μεγάλη και δύσκολη νίκη με 1-0 εκτός έδρας πανηγύρισε η Αγία Παρασκευή κόντρα στη Πεύκη. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού πρώτα η Σάντα έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 70′ λόγω δεύτερης κίτρινης στον Λάσκαρη ενώ οι πράσινοι έχασαν και εκείνοι με δεύτερη κίτρινη στο 78′ τον Θεοδωρόπουλο. Παρόλα αυτά, κυνήγησαν το γκολ και οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν τελικά στο 82′ με σουτ του Πασά από πλάγια θέση. Όμως, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 92′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση αλλά ο Δράμπαλης αποδείχτηκε ο φύλακας άγγελος της Αγίας αφού σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκατζιώρα στη γωνία του.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Τουμπακάρης, Τσολάκης.

Πεύκη (Ε.Μουσουράκης): Σαϊτης, Κοκαβέσης, Ανδρέου, Κωνσταντόπουλος, Μεταλληνός, Γιακουμής (76′ Κορδάς), Κιάφα, Σινάνι, Ιορδανίδης, Θεοδωρόπουλος, Καμπέρης (46′ Γρίβας, 58′ λ. τρ. Γκατζιώρας).

Σάντα (Τ.Δημητρίου): Δράμπαλης, Τζίτζης, Κωνσταντίνου Ν., Καραπιπέρης, Σκόνδρας, Τσώνης, Μυλωνάς (46′ Βουλωμένος), Λάσκαρης, Κράσι, Πασάς (93′ Κωνσταντίνου Ι.), Ξηντάρας (75′ Νταουτάι).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply