Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη νίκη για την Δόξα Βύρωνος επί του Θριάμβου Αθηνών

Published

on

Δύσκολη επικράτηση 1-0 για την Δόξα επί του Θριάμβου Αθηνών στο Δημοτικό Στάδιο του Βύρωνα. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα, όμως στο τέλος χαμογέλασαν μόνο οι νεανικοί γηπεδούχοι. Το συγκρότημα των Ρόππα-Ζυγούρη διαπρέπει και δίκαια βρίσκεται στην τρίτη θέση αριθμώντας 51 πόντους μαζί με τα Σούρμενα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι ‘κυανοπράσινοι’ δικαιούνταν τον βαθμό, καθώς απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά παρέμειναν, τελικά, πέμπτοι με 47 πόντους.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 61′ ο Παρασκευόπουλος εκτελώντας από τα αριστερά τον Κόρδα που παρά την προσπάθεια του είδε την μπάλα να καταλήγει στο απέναντι ‘Γ’. Πριν και μετά την επίτευξη του νικητήριο τέρματος, οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ με τους Τσοχαντάρη-Αρώνη-Φατσέα, όμως ο Στράτος Βακερλής αποδείχθηκε κέρβερος, ενώ μερικά τελειώματα δεν ήταν καλά από ευνοϊκή θέση.

Διαιτητές: Όντος Κ., Τσολακίδης Λ., Αραβίδης Γ. (άριστοι).

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Χαλβατζής, Κατσούδας, Βακερλής Π., Ρόππας, Βλάχας, Κασσιανός, Παρασκευόπουλος, Πλούμης (76′ Βιέννας), Ντεμάι (65′ Έζε), Κοτόφ (60′ Παπαχειμώνας).

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Κόρδας, Ζαχαρόπουλος (77′ Ευαγγελόπουλος), Λιόσης, Εστυλιανίδης, Σκόνδρας, Δημογιάννης, Αρώνης, Χαζίσας (65′ Χατζίου), Τσοχαντάρης, Σπανός, Φατσέας (72′ Κατσαρός).