Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη νίκη για τον Άγιο Θωμά

Published

on

Στις επιτυχίες επέστρεψε ο Άγιος Θωμάς επικρατώντας 1-0 στο Κάτω Χαλάνδρι του τοπικού Απόλλωνα. Οι ‘πορτοκαλί’ αριθμούσαν τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και η αναμέτρηση του Σαββάτου ήταν κρίσιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, οι δύο ομάδες πάλεψαν για την νίκη, όμως το συγκρότημα του Κώστα Τσινιά ευτύχισε να σκοράρει στο 65′ χάρις την κεφαλιά του Μεταξούλη. Έτσι, το αρνητικό σερί έλαβε τέλος για τον Άγιο Θωμά, αλλά όχι για τον Απόλλωνα που συνεχίζει να αγνοεί το τρίποντο από τις 10 Οκτωβρίου κόντρα στην Αλσούπολη για την τρίτη αγωνιστική. Έτσι, ο σύλλογος του Γουδί έχει συλλέξει 20 βαθμούς στην τέταρτη θέση απέχοντας οκτώ από την κορυφή και τον Αθηναϊκό, ενώ οι ‘κυανόλευκοι’ βρίσκονται 13οι έχοντας μόλις 12 πόντους.

Διαιτητές: Λυμπερόπουλος Δ., Μπαϊρακτάρης Ν., Πατεράκης Ν.

Απόλλων (Αντώνης Ταβερνάρης): Σύρακας, Βλάχος, Τσεσμελής, Κοτσαύτης, Γαλανόπουλος, Παναγιώτου, Λυμπερόπουλος Κ. (71′ Κωνσταντάκης), Κανδεράκης, Μήτρου, Γογγολίδης (46′ Λυμπερόπουλος Π.), Βλογιαννίτης (75′ Ισμέρης).

Αγ.Θωμάς (Κώστας Τσινιάς): Χρυσικός, Καρναβίας, Παππάς, Ζαρκαδούλας Γ., Θύμιος Γ., Ζαρκαδούλας Φ., Μάχας (81′ Χαντζής), Μεταξούλης, Αλικάι (89′ Χριστοδούλου), Μαστρογιάννης (88′ Γκριτσένκο), Αναστασάκης.